Négy magyar kiállító készül a barcelonai mobil kongresszusra

Szabó Ákos, 2011. január 22. 15:05

A mobil iparág egyik legjelentősebb eseményén, a februári Mobile World Congress-en, Barcelonában ismét lesz magyar stand. A világ legnagyobbjai mellett a magyar standon közösen jelenik meg a négy magyar cég: FlexiTon, BHE Bonn Hungary, 3GM és az ITware.

Több éves hagyomány, hogy a mobil távközlés legnagyobb horderejű rendezvényén közös standon állítanak ki azok az informatikai, illetve elektronikai kis- és középvállalkozások, amelyek mobil szolgáltatók számára kínálnak szoftver- és hardvermegoldásokat. Bár eltérő szakmai területek művelői, elsődleges céljuk közös: az iparág élvonalába tartozó termékek és szolgáltatások értékesítése világszerte.

A FlexiTon Ariadne termékcsaládjából viszi Barcelonába a mobil megoldásokat. Az Ariadne rendszer bevezetése automatikusan szabványosítja a nyilvántartott adatokat és ezek minőségét, felgyorsítja és kényszerpályára helyezi a nyilvántartáshoz kapcsolódó munkafolyamatokat. A BHE Bonn Hungary RF és mikrohullámú alkatrészeit mutatja be. A 3GM a fiatalok zeneimádatára építkezve folytat kutatásokat és fejlesztéseket: innovációjuk az európai mobiltelefon használók több mint 50%-nak szól, azoknak kínálják MG3 alapú referenciaszolgáltatásukat, akik lecserélnék a jelenlegi telefonjukat egy olyan új készülékre, amelyen egy korlátlan zenei szolgáltatás fut, ráadásul ez egyszerűen megosztható barátaikkal, ismerőseikkel. Az ITware közösségi mobiltévé szolgáltatását a MOTIware-t mutatja be a Mobile World Congress rendezvényen.

A nemzetközi eseménynek ismét Barcelona ad otthont, február 14 és február 17 között, több mint 50 000 látogatót várva a világ minden tájáról. A világ legbefolyásosabb mobilszolgáltatói és beszállítói mellett az eseményen megjelennek az élenjáró szórakoztatóipari, média és internetes cégek is. 

A négy magyar kiállító a "Hall2 2C06" standon várja az érdeklődőket.