CeBIT: az SAP is a mobil felé fordul

forrás Prim Online, 2011. február 25. 12:04

A jövő héten kezdődő hannoveri CeBIT-en, a világ legnagyobb informatikai seregszemléjén a SAP AG partnereivel közösen fogja bemutatni újdonságait, mindenek előtt a mobil-, az on-demand-, az analitikai megoldásokra és a valós idejű technológiára fókuszálva.

„ITT ÉS MOST” szlogen alatt az SAP azt fogja ismertetni, hogy miként lehetséges egy vállalat működését hatékonyabbá tenni azáltal, hogy a munkatársak bármikor, bárhonnan elérik az információkat, az üzlet-kritikus folyamatokat mobil eszközeik, és a valós idejű technológia segítségével. 

Az előadások közös pontja a memória alapú számítástechnika lesz. A Hasso Plattner Intézet azt a víziót fogja bemutatni, amiként ez a technológia átalakítja, és fenntarthatóvá teszi az vállalatok jövőbeli irányítását. Az SAP kutatói részlege olyan jelenlegi projektbe enged betekintést, amelyek az informatika jövőbeli területeit határozhatják meg. Szintén külön standot szentel a szoftvercég a kis-és középvállalatok számára, valamint kiemelt helyen szerepel a legújabb vállalatirányítási rendszerének, az SAP BusinessByDesign-nak prezentálása is.

A közszféra számára kínált megoldások között a szoftvercég azon temékeket helyezi előtérbe, melyek e speciális terület számára a legnagyobb kihívásokat jelentik világszerte, így például a fenntartható büdzsétervezés, a pénzügyi területek, az e-kormányzás, az emberi erőforrás menedzsment. Az SAP továbbá olyan technológiákkal és eszközökkel is készül a kiállításra, melyek a biztonságos adminisztrációt, a társadalombiztosítási folyamatokat, és a kormányügynökség munkáját teszik hatékonyabbá.