A Sixt szolgáltatásai már a SkyCourton is elérhetők

forrás Prim Online, 2011. március 28. 18:19

A Sixt rent a car 2011. március 28-án megnyitotta irodáját a hónap közepén átadott, világszínvonalú SkyCourt épületben a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

A Sixt az új kirendeltségén is a megszokott magas színvonalú szolgáltatásokkal várja ügyfeleit: az autókölcsönzéstől kezdve a kiegészítő felszerelések (pl. navigáció, gyerekülés stb.) biztosításán át egészen a személyre szabott kiegészítő szolgáltatásokig. A SkyCourton belül a Sixt kirendeltsége az érkezési folyosón a 2B terminál felőli oldalon található. A nyitva tartás változatlan: minden nap reggel 8 órától este 10 óráig állnak az utazóközönség rendelkezésére.

Mint ismeretes, március 18-án ünnepélyes keretek között adták át a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a 2-es terminál A és B épületeit összekötő SkyCourt (Égi Udvar) épületkomplexumot.

A Sixt nyitási akciót indít, melynek keretében az interneten, a hétvégékre lefoglalt reptéri bérletekre akár 25% kedvezményt nyújt. Bővebb információ és foglalás: www.sixt.hu