Áprilisban érkezik a Nokia E7 kommunikátor

forrás Prim Online, 2011. március 30. 15:53

Számos új magyar alkalmazással április 11-én érkezik a magyarországi üzletekbe a Nokia új üzleti okostelefonja, a Nokia E7. A Nokia E7 megjelenésével egy időben már letölthetőek lesznek az Ovi Áruházból a legújabb a hazai tartalmak: a Bookline, a Budavár Tours, az Index, a Portfolio.hu és a Tőzsdézz.hu alkalmazásai.

A felhasználóknak a Nokia E7 közvetlen, biztonságos és valós idejű elérést nyújt üzleti e-mailjeikhez, naptárukhoz, névjegyeikhez, feladataikhoz és a vállalat címtárához a Microsoft Exchange szervereken keresztül. Az Office Communicator Mobile alkalmazással pedig elérhetővé válnak a jelenléti funkciók és a vállalati azonnali üzenetküldés. Emellett a Nokia E7 készülék tökéletes a Microsoft Office dokumentumok kezeléséhez, a táblázatok áttekintéséhez vagy prezentációk olvasásához, szerkesztéséhez és akár bemutatásához is a beépített HDMI csatlakozónak köszönhetően.

A készülék dönthető, 4” méretű, a kültéri jobb láthatóság érdekében Nokia ClearBlack technológiát alkalmazó érintőképernyővel és teljes billentyűzettel rendelkezik. A Nokia E7 útközben is kiváló társ, 80 országban kínál autós vagy gyalogos navigációt. Az Ovi Térképek legújabb változata már megjeleníti az aluljárókat, a villamos- és vasúti közlekedést, a parkolási lehetőségeket és a benzinkutakat, a sebességkorlátozási figyelmeztetéseket, valamint továbbfejlesztett keresési és helyzetmegosztási lehetőségekkel rendelkezik.

A Nokia E7 fő jellemzői

- Magán és vállalati e-mailek könnyű elérése,
- A készülékkel az irodai alkalmazások dokumentumai létrehozhatók, szerkeszthetők és megoszthatók, valamint az Acrobat Readerrel a PDF fájlok is megnyithatók,
- Gyors és biztonságos intranet-elérés a beépített VPN-nel,
- Nagy felbontású fotózás és HD videofelvétel a 8 megapixeles kamerával és a kettős LED vakuval,
- A HDMI kimeneten a fájlok, videofelvételek és képek kompatibilis TV-n is megtekinthetők,
- 16 GB belső memória,
- Az USB-On-The-Go technológia révén a fájlok könnyen megoszthatók a telefonhoz csatlakoztatható pendrive-val.