Kapható az LG CINEMA 3D monitor és monitortévé

forrás Prim Online, 2011. augusztus 3. 13:52

Már kapható az LG új, polarizált technológiájú 3D monitora és monitortévéje. Az LG D2342P monitor és az LG DM2350 monitortévé egyaránt a gyártó televízióiból már ismert CINEMA 3D technológiát alkalmazza; a készülékek villódzásmentesek és könnyű, polarizált szemüveggel nézhetők.

A villódzásmentes és könnyű, polarizált szemüveggel nézhető CINEMA 3D tv-k után már monitoron és monitortévén is élvezhetjük a háromdimenziós élményt, legyen szó akár játékról, vagy filmezésről.

A D2342P monitor és a DM2350 monitortévé képernyője nem villódzik - amely előfordulhat más technikával működő 3D megjelenítőknél, és szédülést, émelygést okozhat. A CINEMA 3D monitorokkal hosszabb ideig nézhetjük teljes kényelemben a 3D tartalmakat és a szellemképmentes képmegjelenítésnek köszönhetően csökken a szemek igénybevétele is.

A LG D2342P 3D monitor elegáns kivitelben, 16:9-es képaránnyal és 16,7 millió színével tökéletes társunk lesz munkában és kikapcsolódásban egyaránt. A monitor széles betekintési szögének köszönhetően barátainkkal vagy családtagjainkkal közösen is élvezhetjük a mega kontrasztarány mélysötét és szemet gyönyörködtető, világos színeit, 2 vagy 3 dimenzióban egyaránt. A CINEMA 3D technológiának egyik fontos eleme a 2D-ről 3D-re konvertálás, amely ebben az esetben egy szoftver segítségével valósul meg, amit az LG két 3D-s szemüveggel együtt a monitorhoz csomagol. A Full HD 1080p felbontású LG D2342P monitor 23 hüvelykes méretben került a boltokba.

Az LG D2342P CINEMA 3D monitor ajánlott bruttó fogyasztói ára: 84 990 forint.

Az LG DM2350 3D monitortévé egy kiváló tulajdonságokkal bíró monitor, és egy figyelemre méltó 3D tévé ötvözete. Ennek megfelelően számos extra csatlakozási lehetőséggel szerelték fel (DVB-T, DVB-C (MPEG4) tuner, Scart, Component, HDMI és RCA). A gyártó új 3D-s monitortévéje a CINEMA 3D tévéihez hasonlóan nagy betekintési szöget nyújt, amely a többféle használat miatt rendkívül előnyös, hiszen 3D filmeket akár nagyobb társaságban is nézhetünk. A CINEMA 3D monitor TV tartalmazza a 2D-ről 3D-re konvertáláshoz szükséges technológiát, így ebben az esetben nem kell külön szoftveres telepítést alkalmazni. A mozizás, zenehallgatás és játék élményét két darab beépített 5 Wattos hangszóró teszi teljessé. A készülékhez két 3D-s szemüveget kapunk.

Az LG DM2350 CINEMA 3D monitor TV ajánlott bruttó fogyasztói ára: 99 990 forint.