SAP-partner lett a Fornax

forrás Prim Online, 2011. augusztus 10. 14:22

Belépett az SAP stratégiai partnerei közé a Fornax Zrt. - jelentették be a felek. A nemzetközi PartnerEdge program segítségével a magyar tulajdonú rendszerintegrátor és szoftvercég már nem egyszerű SAP-viszonteladó, hanem stratégiai partner a magyar piaci aktivitásokban.

A két cég ezzel a több évre visszanyúló, sikeres együttműködését helyezte magasabb szintre, annak érdekében, hogy a kiemelt államigazgatási, és egyéb, a piaci igényeknek megfelelő nagy rugalmasságot kívánó projektekben közösen léphessenek fel.

Balásy Bulcsú, a Fornax Zrt. vezérigazgatója szerint vállalata számára új potenciált jelent az SAP széleskörű, magyar lokalizációval rendelkező termékportfóliója, és a nemzetközi nagyvállalatok, szervezetek terén felhalmozott tudásbázisa, mellyel megerősödve egyedi szolgáltatásokat képesek nyújtani.

„A magyar piacon szerzett 20 éves rendszerintegrációs tapasztalat, valamint a számos közigazgatási referencia hozzáadott értéket teremt az SAP megoldásainak testre szabásában, üzemeltetésében. Örömmel fűzzük szorosabbra együttműködésünket a Fornax-szal”-emelte ki Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

E partneri szerződés aláírására érkezett Magyarországra Brett Parker, az SAP EMEA (Európa, Közel-Kelet, és Afrika) régiójának vezetőségi tagja, aki méltatta a partnerhálózat növekvő szerepét az SAP ökoszisztémájában.