Bemutatta Hipernet tarifacsomagjait a Telenor

forrás Prim Online, 2011. augusztus 22. 11:46

A minden eddiginél gyorsabb Telenor internet előnyeinek kihasználására 2011. augusztus 23-tól új, sebességalapú mobilinternet-csomagokat vezet be a Telenor. Az új generációs tarifacsomagok mellett a mobilszolgáltató Hipernet-képes eszközei körét is bővíti.

Jelentősen gyorsabb, 42 Mbps sebességű hálózatának kiépítésével párhuzamosan a Telenor megújítja és a nagyobb kapacitású hálózatra optimalizálja mobilinternet portfólióját. A hálózatfejlesztés keretében 622 bázisállomáson már megtörtént az átállás, így ezeken a területeken a PC-n, laptopon, netbookon vagy táblagépen internetezők az új Hipernet tarifacsomagok révén az eddiginél háromszor-ötször gyorsabb internetkapcsolatot és kiváló internetélményt kaphatnak. Az átfogó hálózatfejlesztési projekt első szakaszának lezárultával a Telenor ügyfelei Budapesten és környékén használhatják ki ennek a nagysebességű hálózatnak az előnyeit.

Az új Hipernet portfólió négy különböző, a korábbinál lényegesen nagyobb sávszélességű internetelérést kínál. A Hipernet tarifacsomagok nevüknek megfelelően négy különböző névleges sebességű – 5, 7, 21, és 42 Mbps – internetkapcsolatot tesznek lehetővé, és 2, 6, 10 vagy 20 GB belföldi adatmennyiséget tartalmaznak. A hálózatfejlesztési projektből fakadó minőségi változás a Hipernet bevezetésével a holnapi naptól Budapesten és környékén kézzelfogható lesz, például az egyre népszerűbb, nagyfelbontású videós tartalmak letöltése és megtekintése során. Az új hálózat lehetővé teszi továbbá videohívások bonyolítását kiváló minőségben, de a nagy sávszélességet igénylő online játékok kedvelői előtt is új lehetőségek nyílnak meg.

Holnaptól az új Hipernet tarifacsomagok mellé több Hipernet-képes eszközt kínál a Telenor akciós áron.