Kedvezményes tévé-előfizetési lehetőség a T-Home-tól

forrás Prim Online, 2011. szeptember 1. 12:54

A T-Home a legújabb, akciós ajánlatában a tévészolgáltatását hűségidővel megrendelő ügyfelei számára elengedi a havi díjat a létesítéstől számított egy hónapig, ráadásul az IPTV, a Sat TV, az analóg valamint a digitális kábeltévé csomagjaira vonatkozó telepítési díjat is 0 forintra csökkenti.

Amennyiben valaki tévészolgáltatását internetszolgáltatással, vagy internet- és telefonszolgáltatással együttesen, vagy ezen szolgáltatások mellé rendeli meg, a T-Home kedvezményrendszer igénybevételével a tévé mellett telefon és/vagy internet-szolgáltatásokra is megkapja a Dupla, Tripla kedvezményeket az első hónap alatt is.

Mint ismeretes, az innováció terén élen járó T-Home által nyújtott – megállítható, visszatekerhető élő adást, több száz mozifilmet kínáló Videotékát, elektronikus műsorújságot, programozható műsorrögzítési lehetőséget, HD képminőséget, gyerekzárat stb. tartalmazó – interaktív IPTV szolgáltatatás előfizetőinek száma az elmúlt időszak dinamikus növekedését követően meghaladta a 150 ezret, és a műholdas Sat TV iránti kereslet is erős. A vállalat tévé-előfizetőinek száma 2011. június végére átlépte a 756 ezret.

Az ajánlatról és a T-Home kedvezmények igénybevételének részletes feltételeiről a www.t-home.hu oldalon lehet olvasni.