Okostelefonos online bankolás vállalati ügyfeleknek

forrás Prim Online, 2011. október 24. 13:04

A Citibank Magyarország Globális Tranzakciós Szolgáltatások üzletága elindítja mobiltelefon böngészőre szabott CitiDirect(r) BE Mobile szolgáltatását, amely megnyitja a lehetőséget a vállalati ügyfelek számára is, hogy a céges számlákhoz kapcsolódó értesítéseket fogadjanak és tranzakciókat hagyjanak jóvá a mobiltelefonjaikon.

A dublini Citi Innovációs Labor által kifejlesztett CitiDirect(r) BE Mobile szolgáltatás a Citibank vállalati ügyfelei által használt CitiDirect(r) Online Bankinghez kapcsolódó tranzakciós alapfunkciókat az ügyfelek mobiltelefonján teszi elérhetővé.

A CitiDirect(r) BE Mobile szolgáltatással az ügyfelek az e-mailen, illetve faxon átküldött értesítések kiegészítéseként SMS- vagy e-mail-üzeneteket kapnak mobiltelefonjukra, ahonnan az online banki platform által támogatott átutalásokhoz kapcsolódó, rájuk váró jóváhagyásokat is el tudják intézni. A CitiDirect bizonyítottan erős biztonsági rendszerére építve a CitiDirect(r) BE Mobile egy modern, alternatív csatornát kínál a hagyományos számítógépekhez.

forrás: privatbankar.hu