GameTeve: új videós játékmagazin az interneten

MTI Sajtóadatbank, 2011. december 11. 08:12

GameTeve néven egy olyan új játékmagazin portál született az interneten, amely teljes egészében videós anyagokat használ fel a játékos és hardveres tesztekhez, riportokhoz, interjúkhoz, előzetesekhez, rendszeres hírműsorokhoz, továbbá más anyagokhoz is.

    A GameTeve kiagyalója és megalkotója, Ragács András szerint a GameTeve (www.gameteve.hu) a videoanyagok tényleg egyedi tartalmat jelentenek majd. A honlap tartalmával nem egy szűk réteget céloz meg, hanem a szórakoztató médiumok iránt érdeklődőket nagyjából 10-60 éves korig.
    Persze videós formátumban minden olyan anyag megtalálható majd az oldalon, amely előfordul a hagyományos internetes vagy nyomtatott játékmagazinos oldalakon is: tesztek, előzetesek, riportok, interjúk és sok más egyéb. Emellett olyan egyedi tartalommal is szolgál majd a honlap, mint a vásárlási tanácsadó, amely például abban próbál tanácsot adni, hogy a karácsonyi bevásárlások idején milyen játékkonzolt tegyünk le a fa alá.
    A YouTube-ra is felkerült videók profi vágástechnikával készülnek és látványos képi és hangeffektusokat, gyors átvezetéseket, klipszerű látványelemeket is tartalmaznak. Az alkotók célja az volt, hogy az anyagok egyszerre legyenek szórakoztatóak és tartalmasak is, így erősen bíznak abban, hogy ezáltal sikeresen elhódíthatják más hasonló oldalak olvasói bázisát, vagy akár a műfajban eddig járatlanok is kedvet kaphatnak a számítógépes és videojátékok világához - tájékoztatták a honlap készítői az MTI-t.