A Sixt erős ausztrál partnerrel állt össze

forrás Prim Online, 2012. május 7. 15:48

A Sixt nemzetközi terjeszkedő stratégiája nagy léptekkel folytatódik. Mostantól kezdve az ausztrál piacot is ellátják a széleskörű autókölcsönzési szolgáltatásaikkal egy olyan erős partner támogatásával, amely sokéves tapasztalattal rendelkezik az autóbérlés terén.

Az ötödik kontinensen kiterjedt gépjárműflottával várják a vásárlókat, a kompakt autóktól a prémium kategórián keresztül egészen a négykerék-meghajtású terepjárókig. A Sixt – a helyi Holden márka mellett, amely a General Motors Corporation kezében van - Toyota, Hyundai és Mitsubishi autókat kínál Ausztrália minden nagyvárosában.

„Ausztrália a hatodik legnagyobb ország a világon, és nagyon fontos turista célpont, az ide utazók száma évről évre folyamatosan növekszik. A nagy távolságok miatt a  - repülés mellett – igen fontos közlekedési eszköz a gépkocsi, ezért is kellett egyszerre szinte minden nagyobb repülőtéren (Adelaide, Brisbane, Cairns, Canberra, Gold Coast, Melbourne, Perth és Sydney), és a nagyobb városokban is (Sydney, Melbourne és Perth) irodát nyitni” – tudtuk meg Dévai Gábortól, a Sixt magyarországi képviseletének vezetőjétől. „A turisták és az üzleti ügyben utazók egyaránt választhatnak a Sixt teljes termékpalettájáról – a klasszikus egynapos autóbérléstől a heteken keresztül tartó hosszab időtávú szolgáltatásig.  Az utazók pár kattintással lefoglalhatják a választott autót a www.sixt.hu weboldalon is.”

Rüdiger Proske, a Sixt rent a car nemzetközi franchise részlegének vezető alelnöke úgy véli, hogy  “a Sixt szerencsés,  mert egy nagyon tapasztalt és piacképes ausztráliai partnerre tett szert hosszú távra. Ausztrália a turisták szempontjából lenyűgöző hely. Az a célunk, hogy kiaknázzuk a kontinensben rejlő potenciált a kiváló kölcsönzési szolgáltatásainkkal. Ez egy fontos mérföldkő a Sixt nemzetközi terjeszkedése útján.”