Meglepetésfilm és Videotéka bérlet a T-Home-tól

forrás Prim Online, 2012. május 11. 12:27

A több mint 500 darab filmet tartalmazó és folyamatosan megújuló Videotékában (VoD) május 11-én (péntek) 17 órától május 12-én (szombat) 24 óráig díjmentesen kölcsönözhető a Másnaposok 2. című nagysikerű mozifilm.

Ahhoz, hogy otthon is átélhető legyen a moziélmény, mindössze a tévé távirányítóján található Videó feliratú gombot kell megnyomni, majd az Ajánlataink menüpontban megkeresni az ajándék mozifilmet.

 
Aki pedig a Videotékában található további egész esetés filmek közül szeretne válogatni, annak érdemes a T-Home Interaktív TV szolgáltatásaira érvényes Videotéka bérletet váltania, így kedvezőbb filmenkénti kölcsönzési díjért nézheti meg kedvenc filmes alkotásait.  Az új lehetőségnek köszönhetően nem kell egyenként fizetni a kölcsönzött filmek után, ráadásul az öt vagy tíz filmre szóló bérlettel kedvezőbb áron tud a Videotékában található filmekhez hozzájutni. Az öt alkalmas, harminc napig felhasználható Videotéka bérlet 1990 forintba, a tíz alkalmas, hatvan napig érvényes bérlet 3990 forintba kerül. Az Interaktív TV előfizetői számára a bérlet a 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámon és hamarosan a tévé képernyőjén keresztül is megrendelhető.