Sixt: a 2-es terminálon folytatódik az élet

forrás Prim Online, 2012. május 14. 09:08

Mivel a Budapest Airport május 29-ről 30-ra virradó éjszaka valamennyi légitársaság működését átköltözteti az 1-es Terminálról a 2-es Terminálra, a kiegészítő szolgáltatásoknak sincs további értelme a Liszt Ferenc Repülőtér régi fogadóállomásán, így itt a Sixt autókölcsönzési lehetőség is megszűnik, Európa legnagyobb autókölcsönzője a továbbiakban a a 2-es Terminálon érhető el, ahol változatlan színvonalon és minőségben várja az útjukat bérautóval folytató utazókat.

Amint azt a Budapest Airport korábban bejelentette, ideiglenesen bezárja az 1-es Terminált. A nemzeti légitársaság összeomlása nyomán keletkezett forgalomveszteség, illetve a vállalat adóterheinek további növekedése miatt a repülőtér üzemeltetője számára nem maradt más lehetőség, mint az üzemelés költségeit a két utasforgalmi terület összevonásával csökkentse. Ezzel a lépéssel javítható az egyébként jóval modernebb infrastruktúrával rendelkező 2-es Terminál kihasználtsága.

Mint arról már jelentek meg hírek, a Sixtnek saját pultja van az ügyfelek üdvözlésére és kiszolgálására a 2-es Terminál SkyCourt érkezési szintjén, az érkező utasok itt regisztrálhatnak, felvehetik a kulcsukat közvetlen az érkezési folyosó végén, majd – alig pár perccel a megérkezést követően – be is ülhetnek a parkolóban a bérautóba, amelyek a szolgáltató önálló területén várakoznak a 2-es Terminál előtt az úgynevezett rövid idejű parkolási területen.