A Sixt Magyarország a legjobb autókölcsönző

forrás Prim Online, 2012. június 21. 20:31

Idén immár második alkalommal díjazta – olvasói szavazatai alapján – Business Excellence díjjal a hazai üzleti turisztikai élet legjobbjait a Business Traveller Hungary, Magyarország egyetlen üzleti utazóknak szóló magazinja. A több mint ezer olvasói szavazat összesítése után a legjobb autókölcsönzőnek járó címet a Sixt Magyarország kapta.

Több mint ezren vettek részt a Business Traveller Hungary által meghirdetett Business Excellence díj szavazásán, ahol a legjobb budapesti- és vidéki üzleti szállodát, valamint utazási irodát, légitársaságot, autókölcsönzőt, rendezvényhelyszínt és a leginnovatívabb új szereplőt keresték. Az utazóközönség az online szavazólapon a szakmai zsűri által előszelektált, kategóriánként három szolgáltató közül választhatott, de akár negyedikként, a listában nem szereplő vállalkozást is megnevezhetett. Utóbbiak közül, kategóriánként a legtöbb szavazatot kapó cég nyerte el a közönségdíjat, így összesen 9 kategóriában 18 győztest hirdettek, amelyek között a legjobb autókölcsönzőnek a Sixt Magyarországot választották.


A díjátadóra június 20-án, több mint száz vendég előtt került sor az Orfeum Pesti Mulatóban, ahol Kelecsényi Ágnes, a magazint kiadó Turizmus Kft. marketingigazgatója köszöntötte a vendégeket, a díjakat pedig Kenderesy Nadin, a Business Traveller Hungary lapigazgatója és Horváth Ágnes felelős szerkesztő adta át a nyertes üzleti kiválóságok képviselőinek.