HTC Desire X: Jellegzetes külső, erőteljes belső

forrás Prim Online, 2012. augusztus 30. 11:03

A HTC bejelentette a HTC Desire X készüléket, melyben a kiemelkedő kamera élethű hangzással és hihetetlen teljesítménnyel, gyorsasággal párosul egy megfizethető árú okostelefon formájában. A Beats Audio™ hangzás és a kétmagos 1GHz Qualcomm® Snapdragon S4™ processzor, valamint a készülék közösségi funkciói folyamatos online kapcsolódást biztosítanak a felhasználó számára.

Jellegzetes külső, erőteljes belső
Praktikus kialakításnak köszönhetően kitűnően megállja helyét a mindennapos használat során, ám ez nem befolyásolja a készülék karcsúságát, méretét. A HTC Sense és az Android 4.0 pedig biztosítja a személyre szabhatóságot. A HTC Desire X 4 hüvelykes képátlóval és LCD WVGA kijelzővel bír, mindemellett nagy betekintési szöget biztosít.



Kiváló kamera
A HTC Desire X 5 megapixeles kamerája gyönyörű képeket készít kedvezőtlen fényviszonyok között is, amit a HTC saját szabadalma mellett (ImageChip), a 28mm-es f/2.0-s objektív, a BSI szenzor, a beépített HDR mód és az automatikusan változó vaku garantál. A VideoPic segítségével a készülék képes egy időben videó és fotó készítésére, a kamera villámgyors (1 másodpercen belüli) előhívásával pedig minden pillanat rögzítésre kerülhet. Az autofókuszról az Always Focus gondoskodik. A folyamatos felvételkészítés pedig mindössze egy érintés, amivel számos fotó rögzíthető rövid időn belül, gyors egymásutánban.

Megosztani egyszerű
A fotók, videók és fájlok mentése és megosztása szintén egy érintéssel megoldható a HTC Desire X-szel, a Dropbox integráció pedig kellő helyet biztosít ezek tárolására (25 GB, mely az első két évben ingyenes áll rendelkezésre, 2013 előtt regisztrált felhasználók számára).



Élethű hangzás
A mély basszus és a részletgazdagabb hangzás az integrált Beats Audio™ segítségével valósul meg. A telefon - Bluetooth kapcsolaton keresztül – támogatja a HD audioátvitelt is.

Elérhetőség

A HTC Desire X 2012 októberétől lesz elérhető Magyarországon.