Közép-Európai bankok felé nyit a PayPal

forrás Prim Online, 2012. augusztus 31. 17:13

Augusztus 31-től a lengyel Alior Sync Bank kibővíti együttműködését a világ vezető online pénzügyi szolgáltatójával, a PayPal-lel. A pénzintézet mostantól egyszerű és gyors PayPal regisztrációt kínál ügyfeleinek, illetve lehetővé teszi az email címekre történő átutalást pénzügyi adatok kiszolgáltatása nélkül. A partnerséggel a PayPal tovább erősíti közép-európai jelenlétét.

Az együttműködés mindkét fél számára ígéretes, mivel egyesíti a két vállalat erősségeit – a PayPal globális online és mobil fizetési megoldását, amelyek 110 millió aktív felhasználót szolgálnak ki 190 piacon és 25 valutában, valamint az Alior helyi piacismeretét. A globális és a helyi eszközök egyesítésével mindkét vállalat ügyfelei egyszerűbben tudnak majd vásárolni bárhol és bármikor.

Az integráció következtében a PayPal fiókregisztrációs folyamata az Alior Sync ügyfelei számára leegyszerűsödik, mivel a rendszer képes átemelni a banknál nyilvántartott adataikat a regisztrációs felületre. A személyek közti átutások területén az Alior Sync és a PayPal egy új, innovatív funkciót is bemutat, amely lehetővé teszi az Alior Sync ügyfeleknek, hogy a bank rendszerén belül, valós időben használhassák PayPal számlájukat.

Köszönhetően a PayPal innovatív technológiai platformjának, minden Alior Sync ügyfél számára lehetségessé válik az email címre történő átutalás közvetlenül az online banking felületről.

Laurent Le Moal, a PayPal Europe alelnöke a következőket nyilatkozta az együttműködés kapcsán: „Izgatottan jelentjük be első banki partnermegállapodásunkat Lengyelországban, az Alior Bankkal. Hisszük, hogy az innováció a siker legfőbb motorja a banki szolgáltatások területén és nagyon szívesen működünk együtt az olyan vállalatokkal, amelyek mindig újabb és újabb szolgáltatásokat fejlesztenek ki ügyfeleik számára. A PayPal 190 piacon, 110 millió aktív felhasználójával egyedi lehetőséget nyújt banki partnereinek új ügyfelek elérésére” – mondta el az alelnök.

A partnerszerződés egy újabb lépést jelent a PayPal számára abban, hogy kiterjessze szolgáltatásait a közép-európai fogyasztók felé, megteremtve ezzel a biztonságos és gyors fizetés lehetőségét bárhol, bármikor.