Sharp GX-M10 Boombox: komoly basszus, cool dizájn, legmodernebb technológia

forrás Prim Online, 2012. szeptember 3. 08:55

A Sharp visszahozza a nyolcvanas évek életérzését a GX-M10 Boombox segítségével és egyesíti a kultikus koncepciót az innovatív dizájnnal és a legmodernebb audiotechnológiákkal, beleértve iPod/iPhone4 dokkolót, egy USB portot, mikrofon-, és gitárbemenetet és egy erős, 100 wattos basszust. Mindeközben az új Sharp retro Boombox strapabíró kialakítású és hordozható. Ezek az összetevők teszik kötelező vétellé a GX-M10-et minden városi zene-, és táncrajongó számára.

Cool dizájnjával és meglepő megjelenésével a Sharp Boombox friss hanghullámokkal árasztja el az európai audiopiacot. Kompromisszummentes basszus-orientlált hangzásával és számos funkciójával bármikor alkalmas egy utcai party feldobására vagy szobánk menő klubbá alakítására.


Dokkolóállomásának segítségével, amely iPhone-, és iPod-kompatibilis azonnal csatlakozhatunk az Apple zenei világához. Biztonsági okokból a dokkolóállomás egy jól látható és lezárható fedő alatt található. A dokkolóhoz csatlakoztatva az eszközök tölthetőek is. A dokkolt iPod a Boombox-on keresztül közvetlenül irányítható külön iPod irányítógombok segítségével, vagy távirányítón keresztül.


A többi zeneforrás, mint az MP3 lejátszók az eszköz elején található USB porton keresztül csatlakoztathatóak a Boombox-hoz. Akár egy USB pendrive-ot vagy egy iPad-et is hozzáköthetünk és lejátszhatjuk a rajtuk levő zenéket a GX-M10 segítségével. Más zeneforrások, mint az MP3-kompatibilis CD-R/RW lejátszó és a digitális FM-tuner integrálva van az eszközbe. Az aktív zenekedvelők, akik a saját (élő) zenéjük élvezetét részesítik előnyben külön mikrofon/gitárbemenetet találnak a Boombox-on.


A rendkívül erős basszushangszórók, melyek 10 watt teljesítményt produkálnak két 13 centiméteres, bass reflex rendszerrel rendelkező mélynyomó segítségével, igen tekintélyes hangeszközzé teszik a Boombox-ot. A csöves kialakítás megakadályozza a nem kívánt vibrációt, a tiszta hangzás biztosításának érdekében.


A Boombox akkumlátorról és közvetlenül hálózatról is működtethető. Opcionálisan kapható hozzá 12 voltos adaptert, aminek segítségével partibuszon, autóban, hajón vagy szinte bárhol máshol használhatjuk. A formatervet kiegészíti még egy háttérvilágítással rendelkező narancsszínű kijelző és egy fejhallgatókimenet. A megerősített vállak biztosítják a Boombox strapabíróságát, így bárhova magunkkal vihetjük.


A GX-M10 Európában októbertől lesz elérhető narancs színben, ajánlott fogyasztói ára pedig 299 euro.