Mobil alkalmazással olcsóbb az Internet Hungary

forrás Prim Online, 2012. szeptember 17. 22:22

Azok, akik a mellékelt QR-kód segítségével mobiltelefonjukon keresztül regisztrálnak az október 16-án a siófoki Azúrban kezdődő Internet Hungaryre, és a konferencia részvételi díját mobil Mastercard alkalmazással ki is egyenlítik, most 18 százalék engedményt kapnak.

A kétnapos Internet Hungary az idén is rendkívül gazdag programmal várja média, a reklámszakma, a vállalati informatika képvselőit és az asztali számítógépen, notebookon, tableten vagy telefonon internetezőket. Néhány jellemző szám a 2012-es Internet Hungaryről: 4 előadóterem, 8 szekció, közel 200 előadó, és előreláthatóan 1200 résztvevő.

Egyfajta ráhangolódást jelent az aktuális témákra a regisztráció új módja: egy QR-kód-olvasó alkalmazással beolvashatjuk a konferencia nyomtatott sajtóban, weboldalakon megjelenő QR-kódját, ez elnavigál bennünket az Internet Hungary mobil jelentkezési oldalára, ahol a megfelelő űrlapok kitöltése, a szükséges adatok megadása után a fizetést is lebonyolíthatjuk okostelefonunkkal. Ráadásul: aki most így regisztrál, az - függetlenül attól, hogy az első, a második, vagy mindkét napra jelentkezik - a megfelelő részvételi díjból 18 százalék kedvezményt kap.