Két SIM kártya kezelésére képes az új LG Optimus L3 Dual SIM

forrás Prim Online, 2012. szeptember 26. 21:19

Az LG Electronics piacra dobja LG Optimus L3 okostelefonjának újabb változatát LG Optimus L3 Dual SIM-et, amelynek nevéből is kiderül, hogy két SIM-kártya kezelésére képes. A belépőszintű okostelefont erősebb akkumulátorral és a SIM-ek közti váltásra alkalmas billentyűvel vértezték fel. A készülék független forgalmazóknál lesz elérhető október első hetétől.

AZ LG belépőszintű okostelefonja elődjéhez képest egy különleges tulajdonsággal gazdagodott, amiről a kijelző alatti Dual SIM felirat árulkodik. A készülékbe két SIM-et helyezhetünk, amelyek között egy érintéssel válthatunk, mindkettőről fogadhatjuk a beérkező hívásokat, szöveges- és multimédia üzeneteket. Hívásindításkor a rendszer automatikusan rákérdez, hogy az melyik telefonszámunkról történjen, illetve beérkező hívásnál a készülék automatikusan letiltja a másikat. Ezen felül rengeteg további beállítás áll rendelkezésünkre, hogy teljesen saját igényeinkre szabhassuk a Dual SIM szolgáltatást. A kijelző alatt a megszokott három vezérlő gomb mellett egy negyediket is találunk, ami a két SIM közötti egyszerű váltásról gondoskodik.



A 3,2 hüvelykes kijelzővel rendelkező LG Optimus L3 Dual SIM mobil, 2.3-as Android Gingerbread operációs rendszerrel működik. A letölteni kívánt alkalmazásokat az 1GB belső memórián tudjuk tárolni, amely micro SD kártyával bővíthető. A két SIM kezelése nagyobb energiát igényel, amelyről a megnövelt kapacitású 1540 mAh-es akkumulátor gondoskodik.

Legfontosabb termékjellemzők:
o      Chipset: 800 MHz processzor
o      Memória: 1 GB (tárolásra), 150 MB (alkalmazásoknak), 384 MB (RAM)
o      Kijelző: 3,2”-os QVGA
o      Kamera: 3.2 MP
o      Operációs rendszer: Android 2.3 Gingerbread
o      Akkumulátor: 1540 mAh
o      Méret: 102,6 x 61,6 x 11,7 (mm)