Samsung GALAXY S 4 okostelefon mától előrendelhető a Telekomnál!

forrás: Prím Online, 2013. április 24. 18:06

A Samsung  új csúcsmodellje, a GALAXY S 4 okostelefon mától előrendelhető a Telekom webshopjában, és május első napjaiban már a szolgáltató kijelölt üzleteiben is elérhető lesz.

A Samsung GALAXY S 4, azokon a területeken a legerősebb, amelyeket manapság a legtöbbre értékelünk: megkönnyíti a barátokkal és a családtagokkal való kapcsolattartást, egyszerűbbé és gondtalanabbá teszi a mindennapokat, sőt, tulajdonosát új élményekhez segíti hozzá.


Mindenekelőtt közel hozza az embereket egymáshoz. Segítségével közvetlenül, Wifi hozzáférési pont igénybe vétele nélkül összekapcsolódhatunk a közelünkben levő ismerőseink okostelefonjaival, hogy megosszunk vagy közösen hozzunk létre tartalmakat, illetve játsszunk egymással. A „Share Music” révén pedig ugyanaz a szám több telefonon egyszerre lejátszható.


A GALAXY S 4, amely Android 4.2.2 operációs rendszerrel érkezik, intelligens funkcióinak köszönhetően úgy viselkedik, mintha tudná, mit csinál éppen a tulajdonosa. Például leállítja az éppen nézett videót, amint tulajdonosa másfelé tekint, majd folytatja a lejátszást onnan, ahol abbahagyta, amikor ismét visszanéz a képernyőre.


A GALAXY S 4-gyel rögzíthetjük életünk legkülönlegesebb pillanatait, sőt, akár felvételsorozatot is készíthetünk, és összeszerkeszthetjük azokat egyetlen fényképbe, majd megoszthatjuk az albumokat családtagjainkkal és barátainkkal. Mindehhez rendkívül nagy felbontású, 13 megapixeles hátoldali kamerával és 2 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik. Természetesen Full HD videofelvételre is alkalmas.


A GALAXY S 4-et úgy tervezték, hogy minél több eszközzel kapcsolatot tudjon teremteni. Amennyiben kompatibilis Samsung eszközökkel rendelkezünk, akár az okostelefonunkkal is irányíthatjuk a nappalinkat, elfelejthetve a többi távirányítót. Kezelhetjük a telefont úgy is, hogy közben meg sem érintjük a kijelzőt. Csatlakozhatunk a privát tartalmainkat tároló HomeSync rendszerhez, és megoszthatjuk tartalmainkat akár távolról is.


A GALAXY S 4 abban is segít, hogy aktívak és fittek maradjunk. Képes követni az edzéseinket, a mindennapi táplálkozásunkat, és segít kontrollálni tulajdonosa súlyát. Az S Health-szel ellenőrizhetjük az edzéstervünket, és motiválhatjuk magunkat, hogy jobb formába kerüljünk.

A készülékkel maximálisan kihasználhatók a Telekom villámgyors 4G/LTE mobilinternet szolgáltatásának előnyei. Online előrendelés esetén, új előfizetéssel, Mozaik XXL díjcsomaggal, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 év hűségidővel a készülék 0 Ft-os kezdőrészlettel elérhető, 24 havi 2570 Ft-os kamatmentes részletfizetés mellett (a készülék teljes ára: 61 680 Ft. Az Üzletszabályzatnak megfelelő hitelképességi vizsgálat alapján adott esetben ún. mobil előleg befizetése szükségessé válhat.) Az első 100 online rendelő a készülékhez illő tokot kap ajándékba.

Az alkalmazások letöltéséhez és használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele vagy Wi-Fi kapcsolat szükséges. Használatuk adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik.


A további részletek és feltételek a T-Mobile holnapján (www.t-mobile.hu) olvashatók.