Új elnök a Magyar Marketing Szövetség élén

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 26. 21:44

Hinora Ferencet választották meg elnöknek a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) rendkívüli közgyűlésén, az új vezető négy évre kapott megbízást - tájékoztatta a szervezet csütörtökön az MTI-t.

Hinora Ferenc kommunikációs szakemberként a Hinora Marketing Group alapítója és vezérigazgatója. Az új elnök emellett nemzetközileg akkreditált vezetőfejlesztő, aki az elmúlt években hatékonyan segítette az MMSZ sajtótevékenységét, és a szervezet egyéb munkájába is bekapcsolódott - közölte a szövetség.
 

A közlemény szerint az MMSZ tagsága úgy látta, hogy a megújuláshoz egy fiatal, de tapasztalt, innovatív, menedzserszemléletű elnök kell, ezért szavazott bizalmat a szakembernek.
 

A szövetség szakmai együttműködést és partneri kapcsolatokat kíván kialakítani a társszervezetekkel, egyéb szakmai közösségekkel és az üzleti szféra szereplőivel. Cél az is, hogy a szervezet szakmai műhelyként megújuló szolgáltatásokkal, segítséggel álljon a tagság és a marketingszakma rendelkezésére.
 

Az új elnök megerősítette, hogy az MMSZ továbbra is támogatja a széles körű iparági összefogást, így a reklámadóval kapcsolatos egyeztetésekben is aktív szerepet kíván folytatni - áll a közleményben.

Kulcsszavak: CIO MMSZ marketing

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05