Továbbfejlesztette a Sixt autófoglaló mobilalkalmazását

forrás: Prím Online, 2013. október 14. 12:21

A Sixt optimalizált autóbérlési applikációja modernizált dizájnnal, tiszta, átlátható struktúrájával és továbbfejlesztett tulajdonságaival áll a felhasználók rendelkezésére. A megújult, tartalom érzékeny alkalmazás remek áttekintést biztosít a használó számára a már meglévő foglalásával kapcsolatos részletekre vonatkozólag. Mi több, az új verzió már futtatható az iOS 7 Apple operációs rendszeren is.

Élvezze a foglalási folyamat egyszerűségét a Sixt tartalom-érzékeny alkalmazásával


Az ingyenes Sixt alkalmazás az Apple Passbook funkciójával keresztülvezeti a felhasználót a foglalási folyamat egészén, valamint garantálja, hogy a használó tájékoztatást kap a foglalás aktuális állapotáról. A foglalási folyamat végeztével, az ügyfél minden fontos információt megkap a gépkocsi átvételének helyéről, az online-check in használatának lehetőségéről, a választott autóval kapcsolatos részletekről, valamint a foglalási számról és az esetleges törlés módjáról.


A bérleti folyamat során a Sixt alkalmazás segítségével információt kaphatunk a visszavételi folyamatról, a szerződésről, valamint az autón meglévő sérülésekről is.  Az autó visszaadását követően az alkalmazáson keresztül a bérlés összes fontos információját elérhetjük.


A foglalás részleteinek eléréshez 2 opciót kínál fel az alkalmazás: a felhasználó a Sixt szolgáltató központján keresztül direktben kérhet segítséget, vagy az alkalmazás első oldalán található ikonra kattintva kaphat bővebb információt foglalásával kapcsolatban. Az alkalmazás könnyebb megismeréséhez felhasználói segédlet áll rendelkezésre, mely el is rejthető, amennyiben nem használjuk azt. A széleskörű felhasználás érdekében már arab, orosz, kínai és koreai nyelven is használható az applikáció.


Bónusz program a Sixt ügyfelei számára


A Sixt megújított alkalmazása lehetőséget ad preferált bónusz program kiválasztására mérföldek, vagy pontok gyűjtögetéséhez. Az iPhone alkalmazás figyelemre méltó kiegészítő funkciója biztosítja a használó számára, hogy kiválassza igényelt autóját az átvétel előtt 30 perccel.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09