Új mobil vékony kliens a HP-tól

forrás: Prím Online, 2013. október 16. 12:26

Nagy teljesítménnyel bíró, megbízható kapcsolódást és adatbiztonságot nyújtó, könnyű vékony klienst mutatott be ma a HP, amely biztonságosan éri el a felhőben lévő alkalmazásokat az irodán kívül is.

A HP mt41 mobil vékony klienssel a felhasználók hatékonyan dolgozhatnak, miközben a legbizalmasabb adatokat is biztonságban tudhatják utazás közben is, mivel a hagyományos vékony kliensekhez hasonlóan, itt sem tárolódik semmilyen adat magán az eszközön. Bárhol, ahol elérhető a felhő, a munkatársak beléphetnek a biztonságos hálózatra a notebook kialakítású gépükkel, függetlenül attól, éppen hol tartózkodnak. 

 

Legfontosabb jellemzők:

 

-  Megbízható hálózati kapcsolat. A HP mt41 WWAN 3G/4G LTE modullal rendelkezik, több kapcsolódási lehetőséget is kínálva amellett, hogy a fontos adatok is gyorsan elérhetők.

 

-  Jobb felhasználói élmény a HP Velocity segítségével. A vékony kliensben található ez a hálózati teljesítmény menedzsment szoftver, amely folyamatosan alkalmazkodik a hálózat állapotához, a lehető legjobb WiFi és 3G/4G teljesítmény érdekében javítja a hálózati hozzáférést, hogy az ingázóknak és a távmunkát végzőknek a legteljesebb felhasználói élményben lehessen részük,  különösen az olyan alkalmazások esetében, mint a Unified Communications.

-  Eredendően biztonságos. Az mt41-ben a legújabb kétmagos AMD processzor és TPM chipset segíti a felhasználót, hogy hatékonyan, adatait védve, optimalizált biztonságos kapcsolaton keresztül dolgozhasson bármilyen eldugott helyen is legyen. A Microsoft Windows Embedded Standard (WES) 7 E operációs rendszerekkel a felhasználók az eddig tapasztalt Windows élményt kapják és nyugodtak lehetnek afelől, hogy fontos adataik egy biztonságos távoli szerveren tároltak. 

-  A HP Device Managernek köszönhetően könnyen kezelhető. Ezen legújabb vékony kliensen már gyárilag installált a menedzsment eszköz, hogy egyszerűbb legyen a HP mobil vékony kliens konfigurálása, telepítése és rendszerkép újratelepítése akár utazás közben is.

-  Könnyű útitárs kompakt, pehelysúlyú kivitelezéssel. 14 inch-es (35,56 cm) átmérőjű, HD csillogásmentes képernyőjével és 4,78 lb (2,17 kg) kezdő súlyával a HP mt41-es ideális útitárs.

A legnagyobb független szoftvergyártók (Citrix, Microsoft és VMware) virtualizációs megoldásait telepítő vállalkozások számára ideális a HP mt41 Mobil vékony kliens.

 

Elérhetőség

 

A HP mt41 Mobil vékony kliens világszerte novembertő lesz kapható. 

 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05