Közösen adnak kedvezményeket a legnagyobb e-kereskedők

forrás: Prím Online, 2013. november 20. 09:58

A legnagyobb hazai e-kereskedők részvételével közös kedvezményrendszert indított a SzEK.org. Az öt héten át tartó „Vedd a neten!” akcióban résztvevő webshopok bármelyikében vásárolva, ha bankkártyával fizetünk, jelentős kedvezményekre jogosító utalványokat kapunk, amelyeket valamely másik partnernél válthatunk be – online és azonnal.

A hagyományos kereskedelemben már régóta jól működő „kuponfüzetek” mintájára az e-kereskedelem meghatározó szereplőit tömörítő Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) olyan egyedülálló kedvezményrendszert indít, melyben a résztvevő webshopok egymás vásárlói számára nyújtanak egyedi kedvezményeket.

 

A partnerek között megtaláljuk a legnagyobb hazai e-kereskedőket, így többek között az Extreme Digitalt és a Shopline-t. Az egész karácsonyi ajándékvásárlást elintézhetjük kedvezményesen, akár több tízezer forintot megtakarítva: vehetünk játékokat (JátékNet.hu), felnőtt (brands.hu, Harisnyadiszkont) és gyerekruházatot (Ruhafalva, Eboszi), de élelmiszert (G'Roby) és repülőjegyet is (Repjegy.hu).

 

A kedvezmények megszerzéséhez nem kell mást tennünk, mint valamely Vedd a neten! partnershopnál vásárolni és a PayU online bankkártyás fizetést használni. A sikeres fizetés után azonnal megjelenik három kedvezményes ajánlat, amelyből egyet választhatunk, de akár át is adhatjuk egy barátunknak. A kedvezmények kereskedőnként változóak, de alapvetően két csoportba sorolhatók: fix összegűek vagy százalékos mértékűek. A rendszer igyekszik számunkra olyan ajánlatokat tenni, amelyek az előző vásárlás alapján valószínűsíthetően érdekelnek minket, vagy olyan webshopba szólnak, ahol még nem vásároltunk.

 

„A programban csak olyan e-kereskedők vehetnek részt, akik megfeleltek a Vedd a neten! Webshop minősítésen, tehát megbízhatóak és minden tekintetben betartják az online értékesítésre vonatkozó jogszabályokat” - mondta el Kis Ervin Egon, a SzEK.org elnöke.

 

Váradi János, a kedvezményrendszert támogató PayU Magyarország ügyvezető igazgatója hozzátette: „A Vedd a neten! partneri körének elérhetővé tesszük a kényelmes, egykattintásos fizetést, ami lehetővé teszi a vásárlóknak, hogy bankkártya-adataikat csak az első használatkor kelljen megadniuk. A PayU Magyarországon egyedüliként vezette be ezt az innovatív fizetési megoldást, amivel számos közismert e-kereskedelmi oldalon találkozhattak már a vevők külföldön.”

 

A Vedd a neten! kedvezményrendszerhez csatlakozott e-kereskedők listája megtalálható a veddaneten.hu/kedvezmenyek oldalon. A karácsonyi akció december 23-ig tart, de jövőre több kampányt is terveznek, kibővült partneri körrel.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05