Androidos nyitóképernyőt fejlesztett a Mozilla

Czipperer Dia, 2014. február 7. 16:36

A Mozilla új Firefox Launcher alkalmazást fejlesztett egy izraeli céggel karöltve, mely új kezdőképernyőt varázsol az androidos telefonokra. A vállalat már be is mutatta a programot egy konferencián.

Február 5-én az InContext Konferencián mutatkozott be a Firefox Launcher, amely a Firefox és az EverythingMe közös munkája. A Mozilla blogján olvashatjuk, hogy a két cég közösen dolgozott a projekten, hogy a felhasználóknak a legjobb webes élményt nyújtsák bárhol, eszköztől függetlenül.

 

A Firefox Launcher Android eszközökhöz készült, és a felhasználók számára megkönnyíti a kívánt tartalmak felfedezését. Az app működése telefon használatához van optimalizálva. A megoldás kombinálja a FirefoxAndroid böngésző és az EverythingMe kontextushoz alkalmazkodó alkalmazáskeresést, így a használóknak személyreszabott és testreszabható webes élményt nyújt.

 

Az applikáció olyan dolgok alapján jósolja meg, mi érdekelheti a felhasználót, mint például a hely, leggyakrabban használt funkciók, appok; böngészési előzmények: ezeket  a képernyő alján gyűjti össze. A képernyő felső részén találhatók az úgynevezett okos mappák, ahol automatikusan csoportosítva találunk minden közösségi média, zenealkalmazást, játékokat stb. egy helyen.

A Firefox Launcher hamarosan letölthető lesz a Google play Store-ból. A blogban azt írják, hogy amint a fejlesztés befejeződik, elkezdődik a beta tesztelés időszaka.

 

Forrás: Techradar.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05