Új G-típusú noteszgépek játékosoknak az Asustól

Czipperer Dia, 2014. március 18. 17:15

A játékosok körében különösen nagyra értékelt G-sorozat új tagjait jelentette be az Asus Republic of Gamers (ROG). Az új modellek jelentősen megnövelt teljesítményt, túlhajtható grafikát és friss, játékosok számára tervezett formát kínál.

Három új taggal is bővül a G-sorozat: a G750JZ, G750JM és G750JS jelzésű noteszgépek 4. generációs Intel Core i7-4700 processzorral és vadonatúj, rajongói szintű NVIDIA GeForce GTX 800M grafikus feldolgozóegységekkel (GPU-i) érkeznek, emellett pedig a TurboMaster GPU-túlhajtási technológia garantálja az asztali gépekkel is versenybe állítható játékteljesítményt. A TurboMasterhez a G sorozatú noteszgépekhez tervezett GPU Tweak segédprogram is tartozik. Ez megkönnyíti a GPU túlhajtását, és olyan paramétereket is használ, amelyek még az elnyújtott túlhajtási kísérletek során is garantálják a hosszú távú stabilitást.

 

A masinákban továbbfejlesztett hűtési megoldás található, amely a játék közbeni túlmelegedés ellen nyújt megoldást a két független, intelligens ventilátorral és a réz hűtőbordákkal. A processzor és a GPU is saját független, nagy teljesítményű hűtőcsöves hőelvezetéssel rendelkezik, amely automatikusan optimalizálja magát a rendszer elvárásainak megfelelően.

 

Az új G750 modellek támogatják a legfrissebb 4K/UHD képernyők használatát,a Trinity képernyőtechnológia pedig azt jelenti, hogy akár három külső képernyő is csatlakoztatható hozzá egyidejűleg a HDMI 1.4 és a DisplayPort 1.2 csatlakozókkal.

 

Számos olyan funkcióval látták el a készülékeket, melyek egytől egyig a kiváló játékélmény szolgálatában állnak. A touchpad például több ujjal kezelhető, a billentyűzet pedig alsó, fehér fényű megvilágítással rendelkezik. A zavartalan játékhoz a vezeték nélküli hálózat stabilitása is elengedhetelen, ezért a gépek a legjobb vezeték nélküli Killer Wireles-N 1202 megoldást használják.

 

 

Az Asus masinái természetesen ennél jóval többet tudnak. A gépekről bővebben a Kütyü Magazinon, az Asus sajtóközleménéyben olvashattok.

Kulcsszavak: UHD 4K játék notebook ROG ASUS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05