Parkolási funkcióval bővült a Hegyvidék-alkalmazás

MTI Sajtóadatbank, 2014. március 19. 09:46

Parkolási modullal bővült a hegyvidéki önkormányzat okostelefonos alkalmazása - tájékoztatta a kerület az MTI-t. Az ingyenesen letölthető applikáció másfél éve működik a városrészben, egyebek mellett az ügyintézést segíti, de hegyvidéki programokat is megjelenít, amelyeket térképen is jelöl.

A most indult új szolgáltatás az alkalmazás elindításakor automatikusan lekérdezi a felhasználó GPS-pozícióját, és ez alapján kiválasztja a megfelelő parkolási zónát, megkönnyítve ezzel a parkolást - ismertette az önkormányzat.
 

Az applikáció a parkolás elindulása után számolja az eltelt időt, és 10 perccel a parkolás harmadik órájának lejárta előtt automatikusan megkérdezi a felhasználót a parkolás folytatásáról. A parkolás a Stop gomb megnyomásával és a megfelelő üzenet elküldésével bármikor leállítható.
 

Jelezték: a városrész vezetése kiemelt feladatnak tekinti a digitális csatornák használatát az ott élők tájékoztatásában, ezért vezették be egyebek mellett az internetes online ügyfélszolgálatot, a nyári időszakban pedig az UV-B sugárzásmérő-szolgáltatást.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05