Megérkezett a HTC One mini 2

forrás: Prím Online, 2014. május 16. 13:24

A HTC bemutatta a HTC One család legifjabb tagját, a HTC One mini 2-t. A 4,5”-es HD kijelzővel, 13MP-es hát- és 5MP-es előlapi kamerával felszerelt készülék HTC Sense™ 6-tal és HTC BlinkFeed™-del együtt a HTC One (M8) kialakítását és élményét költözteti át kompakt formába.

“Méreteinél és keskenyedő széleinél fogva a HTC One mini 2 tökéletesen illeszkedik tenyerünkbe vagy zsebünkbe, így használni és kézben tartani is élmény.” – mondta el Peter Chou, a HTC Corporation vezérigazgatója.



A szépség családi vonás
A formaterv, amivel a HTC megnyerte az egyik legrangosabb dizájn díjat is (iF gold product design award, 2014), a HTC One mini 2 esetében is adott. A finoman ívelt hátlap és a csiszolt szürke borítás elegáns külsőt kölcsönöz a készüléknek.

Az 5MP-es előlapi kamerával már első próbálkozásra is jó minőségű önarcképet, szelfit készíthetünk, hiszen a kamera időzítőjének köszönhetően mindenki felkészülhet a fotózásra. A Touch Up segítségével apróbb változtatásokat végezhetünk a fotón, mint például a bőr kisimítása, piros szem eltüntetése, miközben az arcbőr továbbra is természetesnek hat.

HTC BoomSound™ - kis készülék, nagy hanggal
Méretei ugyan szerényebbek a HTC One (M8)-hoz képest, de a HTC BoomSound technológiának köszönhetően a HTC One mini 2 esetében is ugyanolyan erőteljes, tiszta, élénk hangon szólalnak meg a zenék, videók, játékok. A két előlapi sztereó hangszóró és a HTC One (M8)-ban is megtalálható erősítő a mélytől a magas hangokig a teljes tartományban kiváló minőségben szól.



HTC BlinkFeed™ - Minden, ami érdekel, élőben a kezdőképernyőn
A HTC BlinkFeed segítségével több, mint 1000 tartalomszolgáltató hírei közül választhatjuk ki a preferált témákat és hírforrásokat, így személyre szabott hírfolyamot hozhatunk létre a kezdőképernyőn, kiegészítve a népszerű közösségi oldalak bejegyzéseivel, posztjaival.

Megosztás és közös munka a Zoe™-val
A 13 MP-es kamerával készített fotók és kisfilmek Zoe Highlight videó formájában is megjelennek. Ezeket a HTC Zoe alkalmazáson és a közösségi oldalakon keresztül barátainkkal is megoszthatunk, akik a Remix segítségével hozzáadhatják saját fotóikat, videóikat, zenéiket.

A HTC One mini 2 2014 júniusától érhető el Magyarországon grafitszürke, ezüst és arany színben.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05