Új Toshiba S-sorozatú laptopok munkához és szórakozáshoz

forrás: Prím Online, 2014. június 3. 14:40

A Toshiba bejelentette legújabb, S-sorozatú laptopjait, a stílusos, ultravékony, 15,6 hüvelykes (39,6 cm) Satellite S50-et és a 17,3 hüvelykes (43,9 cm) Satellite S70-et. A prémium minőségű, ergonomikus kialakítás, a kitűnő teljesítmény és a választható érintésvezérlés révén az új, S-sorozatú notebookok munkára és szórakozásra egyaránt kiválóan használhatók.

Egyértelműen Toshiba-minőség


A 19,9 mm vastagságú, nagy teljesítményű S50 modell szálcsiszolt fém felületű, egy darabból készült felső résszel ellátott készülékháza a notebooknak izgalmas, egyedi külsőt kölcsönöz. A kiválóan hordozható, vékony és könnyű notebook bárhol kitűnően használható, így a számos funkcióról, a kiváló teljesítményről útközben sem kell lemondanunk.


Az S70 szálcsiszolt fém kialakítása a Toshiba egyedi stílusjegyeit viseli, így egyaránt praktikus és elegáns. A modell nagy kijelzője révén íróasztal melletti munkához és szórakozáshoz is kiváló. Az egyes változatokba beépített Blu-rayTM BD-RE (BDXL) lejátszó a multimédiás lehetőségek számát tovább növeli.



A legmagasabb szintű szórakozás

 

A Satellite S-sorozatú notebookokat számos továbbfejlesztett multimédiás funkcióval is ellátták. A kiváló minőségű, DTS SoundTM hangzásjavítással is rendelkező harman/kardon hangszórók révén zenehallgatáshoz vagy filmezéshez nincs szükség külső hangszórók csatlakoztatására.


A választható, kitűnő minőségű HD, HD+ vagy Full HD kijelző révén tűéles képet, élénk színeket kapunk. A Toshiba beépített Resolution+ technológiája valós időben elemzi az éppen megtekintett videót vagy fotót, így azok minőségét emelve életteli, valósághű képet láthatunk.



Ergonomikus kialakítás


A Satellite S-sorozatú notebookok munkára és szórakozásra egyaránt kitűnően használhatók. Az S50 keret nélküli, háttérvilágítással rendelkező billentyűzetén a kedvezőtlen fényviszonyok mellett is nehézségek nélküli az adatbevitel. Az új tervezésű billentyűsapkák szintén a kényelmet szolgálják. A nagyméretű érintőlap könnyed böngészést és a notebook menürendszerének egyszerű irányítását biztosítja. Mindezeken felül az S50t-t tízujjas érintésvezérléssel is felszerelték, így a Windows 8.1 operációs rendszer minden funkciója maradéktalanul kihasználható.

 

Teljes kapacitás


A beépített, akár i7-es, 4. generációs Intel® CoreTM processzorok kiváló teljesítményt, zavartalan, hibamentes működést biztosítanak a nagy számításigényű, multimédiás alkalmazások használata esetén akkor is, ha egyszerre több programot futtatunk.


Az integrált Intel vagy AMD RadeonTM R7 M260 sorozatú grafikus egységtől a játékrajongóknak szánt, az S70-es modellekhez választható, 2 GB GDDR5 VRAM-mal ellátott AMD Radeon R9 M265X-ig terjedő széles skálából mindenki megtalálhatja a számára megfelelő modellt.



Számos csatlakozási lehetőség


A rugalmas használhatóság érdekében mindegyik modellt számos csatlakozási lehetőséggel láttak el. Az Intel Wireless Display és a WiFi tanúsított Miracast technológia révén egy megfelelő, nagy kijelzős tévét csatlakoztatva akár nagyobb nézőközönségnek, kollégáinknak, barátainknak is bemutathatjuk prezentációnkat, fényképeinket, videónkat – vezetékek használata nélkül.

 

A beépített HDMI port Ultra HD felbontású tartalmak átvitelére is képes, így a multimédiás fájlokat egy megfelelő tévékészülék csatlakoztatásával UHD felbontásban – mely a Full HD felbontásnál négyszer nagyobb - is élvezhetjük. A beépített akár 4 db USB port (melyek között van USB 3.0 szabványt támogató is) segítségével fényképezőgépünkről, videokameránkról vagy más csatlakoztatott eszközünkről az adatok átvitele gyors és megbízható. Mindezeken felül az egyik USB portot USB Sleep-and-Charge funkcióval is ellátták, így mobiltelefonunkat, MP3-lejátszónkat a számítógép bekapcsolása nélkül is tölthetjük.


A Toshiba Satellite S-sorozatú notebookok 2014 második negyedévében kerülnek az európai boltokba.



Toshiba Satellite S-sorozat:


•    Processzor: akár 4. generációs Intel CoreTM i7 CPU
•    Grafikus egység: Integrált Intel HD vagy AMD Radeon R-sorozatú M260 önálló GPU
•    Memória: akár 16 GB (2x 8GB) DDR3L, 1600 Mhz
•    Adatátvitel: Gigabit LAN, ‘Wi-Fi AC’ szabványú Intel Dual Band Wireless-AC 3160 adapter, Intel® Wireless Display, Wi-Fi Certified Miracast, HD webkamera
•    Audió: Harman Kardon hangszórók, DTS Sound, fejhallgató / mikrofon
•    Operációs rendszer: Windows 8.1 64-bit

 

Satellite S50 /S50t


•    Kijelző: 15,6 hüvelykes (39,6 cm) HD vagy Full HD IPS LED háttérvilágítású kijelző választható érintésvezérléssel
•    HDD: akár 1 TB
•    Adatátvitel: HDMI (Ultra HD támogatással1), 2 x USB 3.0 és 1 x USB 2.0 (ebből 1 x USB Sleep and Charge funkcióval)
•    Méretek: 380 x 261,9 x 19,9 mm
•    Akkumulátor üzemidő: akár 6 óra (Mobile Mark 2012)
•    Tömeg: 2,08 kg (érintésvezérlés nélkül) / 2,23 kg (érintésvezérléssel)

 


Satellite S70


•    Kijelző: 17,3 hüvelyk (43,9 cm) HD+ vagy Full HD LED háttérvilágítású kijelző
•    HDD: akár 1 TB vagy 1 TB SSHD
•    ODD: választható Blu-ray DiscTM BD-RE (XL) meghajtó vagy Super-multi DVD meghajtó
•    Adatátvitel: HDMI (Ultra HD támogatással1), 2 x USB 3.0 (ebből 1 x USB Sleep and Charge funkcióval) és 2 x USB 2.0
•    Akkumulátor üzemidő: akár 6 óra (Mobile Mark 2012)
•    Méretek: 413 x 268 x 33,05 mm
•    Tömeg: 2.7 kg
 

Kulcsszavak: notebook laptop Toshiba

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05