Galaxy Tab Active - szélsőséges körülmények sem számítanak

MTI Sajtóadatbank, 2014. szeptember 6. 11:12

A berlini IFA szakkiállításon mutatta be a Samsung a Galaxy Tab Active táblagépet. A Galaxy Tab Active strapabíró, hordozható kivitelének köszönhetően helytáll minden nehéz helyzetben.

A Samsung ugyan üzleti táblagépnek hívja az Active-ot, de a készülék adottságai inkább az irodán kívüli területeken érvényesülnek igazán. Cserélhető akkumulátorának és könnyű, vékony, mégis robosztus dizájnjának köszönhetően a durvább helyszíneken is megállja a helyét.

Rázkódástól védő tokja ugyanis megvédi a készüléket akár egy 1,2 méteres esés esetén, emellett az IP67-es szabványnak megfelelően csepp- és porálló. Ha egy autókereskedőnek külső helyszínen kell felmérnie egy járművet, nem kell aggódnia, hogy elejti vagy víz éri a készüléket. A külső helyszíneken dolgozóknak gyakran szélsőséges körülmények között kell dolgozniuk, de ezzel a holmival nem kell a sugárzó hőségtől, szélsőséges hidegtől, portól vagy víztől tartaniuk.

 



3,1 megapixeles autófókuszos kamerája könnyedén leolvassa a vonalkódokat, NFC technológiájának köszönhetően a felhasználók rengeteg időt spórolhatnak az üzleti kommunikációban és különböző szervezési folyamatokban. Ez a tulajdonság jól jön olyan ágazatokban például, mint a szállítmányozás, logisztika, ahol a Galaxy Tab Active tökéletes összeköttetést biztosít a feladó és érkeztető hely között.

Robosztus C-Pen beviteli eszközét azoknak fejlesztették, akik munkájuk során kesztyűt viselnek, mint például egy építkezésen. A C-Pen ugyanis helyettesítheti az érintés alapú bevitelt. Azoknak, akik folyamatosan külső helyszíneken dolgoznak, mint például a közüzemi alkalmazottaknak, fontos, hogy olyan eszköz álljon a rendelkezésükre, amelynek hosszú az akkumulátor ideje. A Galaxy Tab Active üzemideje elérheti a 10 órát folyamatos használat mellett is, ám akkor sincs probléma, ha a táblagép lemerülne munka közben, hiszen akkumulátora könnyedén cserélhető.

 



A készülék támogatja a Samsung Knox platform mobilbiztonsági megoldásait. A megerősített védelmi szolgáltatásoknak köszönhetően a vállalati alkalmazások, programok és adatok a cégek belső biztonságos platformján maradnak, harmadik fél bevonása nélkül.

Wi-Fi, valamint Wi-Fi és LTE kapcsolatra képes 16 GB-os változatokban érkezik, melyek MicroSD kártyával 64 gigabájtra bővíthetőek. Titánium Zöld színben, védő tokkal és C-Pennel kiegészülve lesz elérhető.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05