Teszteltük a BKK Futár alkalmazását

Czipperer Dia, 2014. október 21. 10:31

A BKK Futár szolgáltatása a mobileszközök is elérhető, ráadásul nem is csak egy platformon, hanem Android, iOS és Windows phone alapú eszközökre is letölthető. Az androidos megoldást vettük górcső alá.

Ingyenesen letölthető a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) saját alkalmazása, a BKK Futár, amellyel a valós idejű fővárosi tömegközlekedést követhetik a felhasználók. Ám az applikáció ennél többet kínál, ugyanis a felhasználók útvonalukat is megtervezhetik.

 

Számos hasznos alkalmazás létezik, melyekkel megkönnyíthető a tömegközlekedés, ám a váratlan helyzetekre egyik sem készít fel igazán. A valós idejű információk az igazán fontosak, hiszen a város sokszor bedugul, lerobban egy-egy busz, és még sorolhatnánk. A BKK ezt az igényt felismerve alkotta meg Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszerát, a BKK Futárt, amely már mobilon is elérhető.

 

Android, iOS, vagy Windows Phone rendszerű készülékre is elérhető a megoldást, valamint a webes felületen is nyomon követhetők az egyes járatok.

 

Mi is teszteltük a Futárt, kíváncsiak voltunk, mit kínál a mobilos megoldást. Az erről íródott tesztet a Letöltés blogon olvashatjátok.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05