Megérkeztek az első Microsoft Lumia mobilok

Lumia 535 a színen

forrás: Prím Online, 2014. november 12. 10:51

Bemutatkoztak az első, Nokia márkanév nélküli Lumia okostelefonok, amelyek két változatban is elérhetők lesznek. A Microsoft lumia 535-ös modell Dual SIM verzióban is kapható majd a piacon.

A Microsoft ma bejelentette a Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonokat, amelyek a legújabb Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtatják és elérhető áron kínálják a Microsoft legfrissebb innovációit.

 

A készülékek öt kimagasló, integrált Microsoft szolgáltatást kínálnak, széles látószögű 5 megapixeles előlapi kamerával és 5 hüvelykes qHD kijelzővel rendelkeznek, így a Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonok kedvezőbb áron teszik lehetővé a felhasználóknak, hogy hatékonyságukat növeljék. 

A felhasználók Skype videóhívásokat indíthatnak, és könnyedén válthatnak hang és videó mód között az integrált Skype alkalmazással. Az előre telepített Office-csomagnak köszönhetően pedig a Word, Excel és PowerPoint dokumentumok és OneNote jegyzetek bárhol hozzáférhetőek, szerkeszthetőek és megoszthatóak.

 

A Microsoft OneDrive szolgáltatás 15GB ingyenes felhőtárhelyet biztosít a fotók, videók és Office dokumentumok biztonságos szinkronizálásához és tárolásához. A készülékek beépített Microsoft Outlook szolgáltatással is rendelkeznek, mellyel a munkahelyi és privát e-mailek útközben is elérhetők.  A Smart Dual SIM megoldással mindkét SIM kártya folyamatos elérhetőséget kínál, ezért a felhasználók egyetlen hívásról vagy üzenetről sem maradnak le.

 

„A Lumia 535 okostelefon az úgynevezett ’5x5x5’ megoldásunkkal érkezik” – mondta Jo Harlow, a Microsoft telefonokért felelős üzletágának alelnöke. „Az innováció mindenki számára elérhető kell legyen, ezért a legjobb Microsoft szolgáltatásokat ingyenessé tesszük és 5 megapixeles előlapi kamerával, valamint nagy, 5” méretű qHD felbontású kijelzővel ellátott készüléket kínálunk jutányos áron.”

 

A Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonok novemberben érkeznek egyes kulcsfontosságú piacokra és fehérben, feketében, valamint sötétszürke, élénk narancssárga, élénkzöld és ciánkék színekben lesznek kaphatók. A telefonok ára operátoronként és piaconként változó. A készülékek becsült kiskereskedelmi ára várhatóan 110 euró lesz.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05