Korlátlan műholdas szélessávú internetcsomagot indít Magyarországon az Eutelsat

forrás: Prím Online, 2014. november 17. 08:33

Az Eutelsat Broadband tooway Infinite néven, exkluzív, korlátlan műholdas szélessávú díjcsomagot indít Magyarországon. A szolgáltatást kifejezetten digitális szuper-felhasználók, illetve kisebb, vagy otthoni irodával rendelkező vállalkozások (SOHO) számára fejlesztették ki. A tooway Infinite csomag az első 1000 előfizető számára elérhető az országban. A szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek Európa leggyorsabb műholdas szélessávú szolgáltatásához férhetnek hozzá: a letöltési sebesség akár 22 Mbps, a feltöltési sebesség pedig akár 6 Mbps is lehet.

A tooway Infinite szolgáltatás egy kisméretű parabola antenna és egy modem számítógéphez vagy routerhez való csatlakoztatásával működik, így a csomagra előfizető felhasználók számára azonnal elérhetővé válik. A rendszer saját kezűleg is könnyen telepíthető, de az ügyfelek az Eutelsat Broadband hivatalos tooway viszonteladóinak segítségét is igénybe vehetik. A hivatalos viszonteladók emellett olyan további szolgáltatásokat is kínálnak, mint például nyilvános IP-cím biztosítása, VoIP telefon-szolgáltatás, illetve otthoni vezeték nélküli hálózat telepítése, de megoldással rendelkeznek arra az esetre is, amikor a felhasználó a műholdas televíziós szolgáltatást és tooway műholdas internet szolgáltatást egy közös antennával szeretné venni.

 


 

A tooway Infinite ideális megoldás otthon dolgozók vagy családok számára, akik a hagyományos szélessávú szolgáltatásokhoz nem, vagy csak gyenge minőségben férnek hozzá, mondta Jurásek Sándor, az Eutelsat Broadband regionális üzletfejlesztési vezetője.

A tooway műholdas internetszolgáltatás az Eutelsat KA-SAT műholdján keresztül érhető el, amely az első az új generációs, nagy kapacitású európai okos műholdak sorában. Innovatív kialakítása lehetővé teszi, hogy a felhasználók a hagyományos műholdas szolgáltatások árának töredékéért jussanak nagy sebességű szélessávú szolgáltatásokhoz Európában és Földközi-tenger térségében.


 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09