Black Friday az eMagnál

forrás: Prím Online, 2014. november 25. 10:12

November 28-án pénteken a Black Friday az eMaghoz „igazol”. A fekete pénteket, vagyis év legnagyobb bevásárló eseményét most az eMag webáruház is elhozza a magyar felhasználóknak.

Tavaly az amerikaiak több mint 57 milliárd dollárt költöttek el a Black Friday időszakában. Ez a nap az ünnepi bevásárlási időszak kezdete – közel ötven éve a hálaadást követő első pénteken – ebben az évben épp november 28-án. Az eMAGmost Magyarországra is elhozza a Black Friday eseményt.

 

A korábbi években más országokban szerzett tapasztalatok alapján óriási előkészületek előzik meg az eMAG-nál a most péntekre, november 28-ára eső eseményt. Kifejezetten erre az akcióra több mint 100 ezer terméket halmoztak fel: többek között több mint 10 ezer mobiltelefont, 10 ezer táblagépet, 3 ezer televíziót, valamint játékot, babaápolási terméket, könyvet, és háztartási kisgépet.

 

A magyar vásárlók az év legnagyobb kedvezményével vásárolhatják meg ezeket a termékeket, csak ezen az egy napon. A termékek széles köre érhető el a legjobb áron: például iPhone-ok, Samsung okostelefonok, tabletek, televíziók, játék konzolok és sok más. Természetesen az ezekre az ajánlatokra is vonatkoznak az eMAG különleges szolgáltatásai, mint például az ingyenes házhozszállítás.
 

 

Már május óta készülnek az év legnagyobb bevásárló eseményére. Több mint 150 kamionnyi fuvart szentelnek csak erre az alkalomra, melyek óránként indulnak majd a raktárból. A hatékony és gyors szállítás érdekében az akció napján mindegy 240 ember dolgozik majd a raktárakban, a nap 24 órájában. Továbbá a gondtalan vásárlás élmény érdekében a webáruház több mint 200 informatikai szakembere dolgozik a Black Friday ünnepen. Mintegy 312 millió forintnyi összeget költöttek az informatikai infrastruktúrára, illetve körülbelül 125 millió forintot szoftverfejlesztésre, emellett raktárkapacitását is bővítette.

 

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Még szélesebb körben elérhetők a Galaxy AI funkciók a One UI 6.1 frissítéssel

Még több Galaxy felhasználó léphet be a mobil AI új korszakába: a One UI 6.1 frissítéssel korábbi készülékeken is elérhetővé válnak a Galaxy AI funkciók március 28-tól. A Galaxy S23 széria, az S23 FE, a Z Fold5 és a Z Flip5 készülékek, valamint a Tab S9 termékcsalád tagjain is elérhetők lesznek azok a lehetőségek, melyeket az idén bemutatott Galaxy S24 széria felhasználói már kipróbálhattak.

2024. március 27. 19:13

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05