Új vezető a Xeroxnál

forrás: Prím Online, 2014. november 28. 14:54

November végén új vezetőt nevezett ki a Xerox Corporation Szolgáltatási Divíziója. A jövőben az alelnöki jogkört gyakorló Sue Watts alá tartozik ennek a kulcsfontosságú vállalati részlegnek a fejlesztése, menedzselése. 

Sue Watts vezeti a jövőben a Xerox Corporation Szolgáltatási Divízióját. A szakember az elmúlt évtizedekben jelentős tapasztalatokat szerzett az egész világra kiterjedően az IT és az üzleti folyamatok kiszervezésének tervezésében, menedzselésében nagyvállalati keretek közt.

  

Az indianai egyetemen végző, az MBA diplomáját pedig a Notre Dame Egyetemen megszerző Watts a Xeroxhoz a francia humánerő kölcsönző vállalattól, a Capgemini-től érkezik. Az ötvenezer embert foglalkoztató és globálisan éves szinten öt milliárd dollár forgalmat elérő cégnél az amerikai outsource tevékenységet koordináló ügyvezető volt. Ezt megelőzően az IT és kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó Orange-nál dolgozott, mint az amerikai piacokért felelős vezető, illetve 24 éven keresztül az Unisys alkalmazásában állt. Utóbbinál alelnöki feladatokat látott el és aktívan részt vett a vállalat stratégiai tervezésben, megvalósításában.

 

A Xerox bízik abban, hogy Sue Watts vezetése alatt még jobban megerősödik a vállalat pozíciója a szolgáltatási szektorban. A vállalat bevétele már most is 57 százalékban a szolgáltatások értékesítéséből származik, de a célkitűzések között szerepel,hogy 2017-re 70 százalékot meghaladja ez az arány. Annak érdekében, hogy ezt elérjék a Xeroxnál gőzerővel fejlesztik a call centerek, a tranzakciós folyamatok és egyéb irodai feladatok üzleti-, informatikai-és dokumentumkezelés kiszervezését támogató megoldásokat.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05