Karácsonyi app tippek a Microsofttól

forrás: Prím Online, 2014. december 13. 13:22

Már elérhető a Windows Phone áruházban az appajánló app, az AppTár, amelyben a legújabb és legizgalmasabb magyar fejlesztésű appokat gyűjtenek és ajánlanak a felhasználóknak a Microsoft Magyarország szakemberei. Az AppTár nem egy statikus alkalmazás, tartalma rendszeresen változik majd, így nemcsak a felhasználók, de a fejlesztők érdeklődésére is számíthat.

A közelgő karácsonyra gondolva összeállított a Microsoft egy kis app-ajánlót is. Ezekkel a Windows Phone Áruházból letölthető hasznos, érdekes vagy éppen csak kedves alkalmazásokkal szeretnének hozzájárulni az ünnepek hangulatához, kellemes eltöltéséhez.


Az ünnepig azonban még sok tennivaló van. Ezek megjegyzésében és rendszerezésében segít a One Note, a digitális jegyzetfüzet Microsofttól. Használatával egyetlen ajándékról vagy üdvözlő üzenet elküldéséről sem feledkezel meg – és már 2015-re is készülhetsz.


Spotify ­– ha már nem bírod karácsonyi hangulat nélkül. Keress egy jó karácsonyi listát és hadd szóljon a Jinggle Bells Rock!


Kedves, vicces, abszolút karácsonyi hangulatú üdvözletet küldenél az ismerősöknek? Ebben segít a North Pole Photo Booth.


Az ünnepi menü összeállításában számíthatsz az MSN Gasztronómiára. Az alkalmazásban nemcsak recepteket találsz, hanem egy komplet gasztronómiai gyűjtemény: főzőiskola, bevásárlólista, sztárséfek tippjei, étrendtervező, valamint borok és koktélok gyűjteménye is megtalálható benne.


Ha jól választottál ünnepi menüt, főzés közben játszani is van időd. Mi mással játszanál ilyenkor, mint a Xmas Jewels-szel, ami a jól ismert játék karácsonyi kiadása.


Sajnos nem mindenkivel találkozhatunk karácsonykor, akivel szeretnének. De nem kell lemondani a kapcsolatról, ebben segít a Skype, ami természetesen ingyen letölthető a Windows Phone Áruházban.


Ha pedig a két ünnep között elutaztok valahova, ne feledkezzetek meg a biztosításról sem. A választásban segít EMMA, az első magyar mobil asszisztens.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05