A Philipstól a Xeroxhoz igazolt Stephen Rusckowski

forrás: Prím Online, 2015. március 16. 15:19

A Xerox fejlesztésekért felelős szakembergárdája új taggal bővült. A részleg új igazgatója, Stephen Rusckowski a Philipstől igazolt át a Xeroxhoz.

A Xerox évek óta kiemelt figyelmet fordít az egészségügyi szektorra. Kutatásaik azt a célt szolgálják ezen a területen, hogy a modern orvoslást minél közelebb hozzák a mindennapokhoz és a beteg-doktor kapcsolatot mindkét fél számára komfortosabbá, könnyebbé, egyszerűen kezelhetővé tegyék a mielőbbi gyógyulás érdekében. Ennek megfelelően vezették be az elmúlt esztendőkben többek közt a non stop orvosi távfelügyeletet biztosító kamera megoldásukat, vagy az egészségügyben dolgozók munkáját megkönnyítő Digitális Ápoló Asszisztenst.

 

A fejlesztésekért felelős szakembergárda a napokban Stephen Rusckowski személyében új igazgatóval bővült. Az 57 éves szakember több évtizedes tapasztalattal a háta mögött csatlakozott hozzájuk. Pályafutása során dolgozott a Hewlett-Packard/Agilent Technologies-nál, a Healthcare Solutions Group-nál, majd 2001-ben a Philips Healthcare részlegéhez került, amelyet több mint tíz éven keresztül vezetett. 2012-ben az üzletág ügyvezetőjeként lépett ki a holland vállalattól és kezdett új karriert a Quest Diagnostics-nél, amely az elmúlt időszakban számos, a betegségek megelőzését szolgáló diagnosztikai megoldás kidolgozásában ért figyelemreméltó eredményt.

 

A worcesteri Politechnikai Intézetben és a MTI menedzsment szakán diplomázott Rusckowski a Xeroxnál is arra szeretne fókuszálni, hogy olyan fejlesztéseket biztosítsanak az orvosoknak, amelyekkel a betegségek megelőzése, illetve a páciensek gyógyítása hatékonyabb lehet.

 

A frissen kinevezett szakember aktívan támogatja az egészségügyi szemléletformálást elősegítő kezdeményezéseket. Többek közt tagja a Project Hope-nak, amely világszerte küzd a tisztább, egészségesebb életkörülmények megteremtéséért és a járványok, betegségek visszaszorításáért.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05