Elindultak ismét a BME GTK Kari Hallgatói Napok

forrás: Prím Online, 2015. április 22. 13:20

A BME GTK Kari Hallgatói Napokkal egybekötve rendezi meg a BME GTK Üzleti Tudományok Intézete idén második alkalommal az ÜTI Napokat, aminek a célja az üzleti mesterszakok és az üzleti tudományok intézetének megismertetése.

Főleg szakmai programokkal, végzős alapszakos hallgatókat várnak, de a rendezvényen bárki részt vehet. Az esti programok is ingyen látogathatók.

 


Az első napon az intézet oktatói Dombi Ákos, Bodrogi Bence, Kelemen Tamás és Perecz László tartottak a tantermitől eltérő témájú előadásokat. Az esemény vendége a Morgan Stanley és este az Üzleti Tudományok Intézetének oktatói csapolják a sört. Az esti koncertek hangulatáról a Halott Pénz, No!End feat, Dukai Regina, és Gaben gondoskodik.

Csütörtökön negyed egytől Üzleti Jog másképpen címmel Verebics János az ÜTI oktatója, fél kettőtől Vida Melinda a műegyetemi KommON Vitaklub elnöke A cipősdoboztól az országos kampányig címmel tart előadást. Ezután következik a tavaly is sikerrel megrendezett ÜTI Prezentációs Verseny döntője és eredményhirdetése, miközben újra az oktatók csapolnak.

Pénteken zajlik le az Üzleti Tudományok Intézete és a Liska Tibor Szakkollégium szervezésében a kar hallgatói számára kiírt Esettanulmányi verseny. A versenyen résztvevő négy főből álló csapatok tagjai egy valós gazdasági helyzettel és problémával megismerkedve mérik össze tudásukat, kommunikációs illetve problémamegoldó képességüket a feladat megoldása, és annak a zsűri előtt történő bemutatása során. A cél az, hogy a megoldások során megszerzett ismereteiket később gyakorlati helyzetben is kamatoztathassák.

Szerda: Halott Pénz, No!End feat, Dukai Regina, Gaben
Csütörtök: Kozmix, Juhász Laci, Endy
Péntek (kezdés 21:00): Kis Grófo, Gyurex

Kulcsszavak: BME oktatás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05