Előregisztráció a Google Play alkalmazásokra

Vértes Judit, 2015. május 14. 13:23

Előre regisztrálhatunk a Google Play áruházban az új alkalmazásokra – jelent meg az Android Police oldalán. A regisztráció után a tabletünk vagy okostelefonunk jelezni fog azonnal, amint megjelent a várva várt játék vagy applikáció.

A Google Playen ezentúl előre regisztrálhatunk az új alkalmazásokra. Az első ilyen játék, melyre regisztrálhatunk a Terminator Genisys Revolution, melynek még nincs megjelenési ideje, se ára, de szerepel a játék leírása, képek és egy videó is, reklámozva a még meg nem jelent játékot.  

 

A jó oldala ennek az új lehetőségnek, hogy a felhasználók értesülnek az általuk várt alkalmazás készüléséről. Például a Twitter Periscope egyelőre iOS készülékeken érhető el, de az előregisztráció lehetősége azt mutatja, hogy már készül az androidos változat. 

 

Mivel nem adnak meg se időpontot, se árat, sose lehet tudni, meddig kell várni rá, és mennyibe fog kerülni. Nem említik az eszköz kompatibilitást sem, így azt sem tudhatjuk előre, hogy az alkalmazás működni fog-e a készülékünkön. Reméljük, a Google ezeket az információkat is megosztja majd előbb vagy utóbb.

 

Forrás: cnet

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05