Smart Nyomtató Diagnosztikai Rendszert mutatott be a Samsung

forrás: Prím Online, 2015. június 26. 16:21

A Samsung új, Smart Nyomtató Diagnosztikai Rendszere (SPDS), egy hibadiagnosztikai eszköz. Ez az első olyan mobilapplikáció az iparágban, amely kép- és hanganyaggal támogatja a nyomtatók hatékony hibaelhárítását.  

A Samsung új nyomtató diagnosztikai rendszert mutatott be. Smart Nyomtató Diagnosztikai Rendszer névre keresztelt alkalmazással a Samsung célja, hogy egy globális és egységes, a különböző szolgáltatókon átívelő informatikai szolgáltatási rendszert alakítson ki olyan könnyen érthető és felhasználóbarát útmutatók segítségével, mint amelyet minden egyes Samsung MultiXpress nyomtató mellé külön-külön fejlesztenek.
 


Az SPDS alkalmazás segítségével a felhasználók hozzáférhetnek az SPDS szerverhez, ahol a hivatalos Samsung használati útmutatók mellett fontos technikai információk, oktató videók és a Samsung Smart MultiXpress nyomtatók szoftverfrissítésére vonatkozó valós idejű értesítések is megtalálhatóak.

 

Miután telepítettük az alkalmazást a mobiltelefonra, a hibaüzenet beérkezését követően az alkalmazás automatikusan beazonosítja a problémát és egy lépésekre lebontott hibaelhárítási útmutatót ad a felhasználók számára. A mérnökök és szakemberek pedig akár meg is oszthatják saját videofelvételeiket referenciaként más mérnökök körében.    


A kevesebb technikai tudással rendelkező felhasználók is profitálhatnak az SPDS rendszerből, hiszen az a kisebb volumenű nyomtatóhibák esetén is hasznos segítséget nyújt, így nem szükséges szakembert hívni, amely költség- és időhatékonyabbá teszi a folyamatot.  A felhasználók kiemelték annak a fontosságát, hogy az eszköz végre megoldja szakemberek különböző szintű tudásából fakadó szolgáltatásbeli következetlenségeket, és kimondottan elégedettek voltak a Samsung gyors és precíz megoldásával. 

 

Az SPDS 51 országban és 9 nyelven, többek között angolul, franciául és németül is elérhető a Google Playen és a Galaxy Appon keresztül. Az SPSD szerverhez való hozzáféréshez a Samsung jóváhagyása szükséges. 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50