Saját bloggal újít a Telenor

forrás: Prím Online, 2015. július 4. 11:31

Az új okostelefon-értékesítési adatok és az ügyfél-visszajelzések alapján a Telenor új eszközöket vezetett be a mobilinternet iránt érdeklődő ügyfelek támogatására: a Telenor ügyfeleket mostantól Hipernet Guruk segítik a Telenor üzletekben és Hipernet blog a világhálón.

A Telenornál minden 10 újonnan értékesített készülékből 8 okostelefon, ezek kétharmada pedig már 4G-képes telefon. A társaság folyamatosan gyűjti és elemzi ügyfélkörének visszajelzéseit, mind ügyfélszolgálati mind közösségi média csatornáin. A visszajelezések alapján az ügyfelek a gyors mobilinternet-elérés mellett az okostelefonok világának bemutatására, az eszközök képességeinek megismertetésére is igényüket fejezték ki. A rugalmas internethasználat előnyeit népszerűsítő kampánya mellett a Hipernet márkanévhez kapcsolódva a Telenor edukációs programot is indított.

 

Hipernet Guruk

 

A májusi kísérleti időszak után most nagyobb fokozatra kapcsolta Hipernet Guru programját a Telenor. A Hipernet Guruk jelenleg 28 Telenor üzletben, valamint a társaság közösségi média csatornáin nyújtanak segítséget a technikai kérdésekkel érkezőknek. A Guruktól a kezdő és a haladó okostelefon felhasználók is személyre szabott tanácsokat kapnak, legyen szó akár a készülék beállításairól, akár a leghasznosabb alkalmazások bemutatásáról. A személyes találkozás mellett a Telenor közösségi média felületein is lehetőség van a Hipernet Gurukhoz fordulni, akik az itt feltett kérdésekre rövid időn belül szakszerű válasszal szolgálnak.

 

Hipernet Blog

 

Az okoseszközök használatára nyitott felhasználók sok információt közvetlenül az interneten keresnek, a Telenor ezért az edukációs programban őket is részletesebb tartalmakkal igyekszik kiszolgálni. Júniusban a Hipernet Guruk által készített, saját gyártású tartalmakkal elindult a Hipernet Blog. Itt helyet kapnak a legújabb készüléktesztek illetve kiegészítők, például vezeték nélküli töltők vagy csatlakoztatható hangszórók tesztjei, valamint alkalmazásajánlók, amelyek szezonálisan vagy egy adott téma alapján gyűjtik össze és mutatják be a releváns és ajánlott okostelefonos alkalmazásokat.

 

A Guruk és a Blog mellett a Telenor üzleteiben az érdeklődők az okoseszközök alapvető előnyeit bemutató kiadványt és az aktuális Telenor Felfedező Magazint is magukhoz vehetik, amelyben szintén hasznos és érdekes cikkeket, véleményeket, ajánlásokat olvashatnak az okoseszközök világából.

Kulcsszavak: Telenor Hipernet blog

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05