Rekordot döntött az EFOTT

forrás: Prím Online, 2015. július 20. 17:12

Minden eddiginél nagyobbat szólt a 40. EFOTT fesztivál! A július 14-19. között megrendezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára pontosan 103.467 látogató érkezett, ezzel megdöntve az eddigi évek rekordjait.

103 467 látogató érkezett, ezzel megdöntve az eddigi évek rekordjait. A fiatalokat a nagy meleg sem tántorította el, és nemcsak a különlegesen erős koncertkínálat, de a különböző sport, kulturális és turisztikai programok is igencsak népszerűek voltak. 

 

Strand, sport, kirándulás, érdekes beszélgetések, haverok, parti, zene – a jubiláló EFOTT nagyon odatette a programot, és ez a látogatók számán is meglátszott. A 12 zenei helyszínen folyamatosan pörgött az élet, a nagyszínpad line-upja pedig biztosította, hogy a terület mindig tele legyen. Az utolsó napot egy gigantikus szülinapi show zárta, amelyen az oda ihletődött 8 különleges produkció hatalmas sikert aratott. A közös dalokat a közönség egy emberként énekelte, amikor pedig Kozsó és az Intim Torna Illegál állt a színpadra még az is őrült tombolásba kezdett, aki addig csak komótosan nézelődött. A szuperkoncert tortával, konfettizáporral és látványos tűzijátékkal zárult. De nemcsak a nagyszínpad fellépői arattak óriási sikert: Kis Grófo koncertjén az Aréna és a körülötte lévő terület is teljesen megtelt, de a The Biebers-re, a Cloud 9+-ra, az Ivan & the Parazolra és Otto Knows-ra is rengetegen voltak kíváncsiak.

 

Az EFOTT nem hiába törekedett az év legsportosabb fesztiváljának címére. A SportPont Program kínálatában mindenki megtalálta a számára megfelelő mozgásformát, hatalmas volt az érdeklődés a teqball és vízifoci iránt, de a különböző bajnokságok és bemutatók és népszerűek voltak. A turisztikai programok győztesének egyértelműen a lovaskocsis bortúra tekinthető, de sikeres volt a pálinkakóstolás és a sárkányhajó futam is.

 

Bár a fesztivál még alig ért véget, a szervezők már most a következő évre ötletelnek.

 

„Amikor elkezdtük szervezni a 2015-ös programot, nem titkoltuk, hogy idei célunk a százezres látogatottság elérése. Aztán, ahogy belemerültünk a fesztiválba, és már pótkempinget kellett megnyitnunk, kicsit megijedtünk, nehogy ki kelljen tenni a megtelt táblát. Fantasztikus érzés, hogy ennyien fesztiváloztak velünk az elmúlt héten! Már most azon gondolkodunk, hogy milyen újításokkal készüljünk jövőre és természetesen azon is, hogyan lehet még jobb ez a rendezvény” – mondta el Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

Kulcsszavak: fesztivál EFOTT

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05