NETGEAR Prosafe M6100: nagyok hálózata kkv-knak

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 14. 17:17

Nagy teljesítményének és hibatűrésének köszönhetően a NETGEAR ProSAFE M6100 Chassis Series jelentősen megújíthatja a kis- és középvállalatok hálózatait, melyeknek nagyvállalati szintű szolgáltatásokat nyújt az eszköz - a költségkeretet is kímélve.

Non-stop

Innovatív, elosztott, hálózati szövet architektúrájával a ProSAFE M6100-as switch non-stop hálózati forgalmat és rendelkezésre állást biztosít, többek között passzív hátlapot, kiesés nélküli átállást, valamint teljesen redundáns kapcsolatokat és menedzsmentet vonultat fel, de az ilyen szintű képességeket gyakran kísérő  beszerzési és karbantartási költségek nélkül.

Benne minden

Csökkenti a költségek mellett a komplexitást is a ProSAFE M6100 azzal, hogy mindent beépítve tartalmaz. Az első slotba kerülő blade lesz az elsődleges felügyeleti penge, míg a második nyílásba helyezett az alapértelmezett, tartalék felügyeleti penge, így különálló blade-ekre nincs szükség. Hasonló módon az energiaellátáshoz sem kell külön pengét beszerelni, mert a PoE, PoE+ és UPOE kártyák igén szerint bármelyik gigabites blade-be beilleszthetők. A ProSAFE M6100-as ára az L2/L3/L4 szintű útválasztást is tartalmazza, a vállalatnak nem kell külön licenceket vásárolnia vagy éves karbantartási szerződést kötnie.

A passzív hátlap 480 Gbps-os modulok közötti átviteli sebességet biztosít – a hasonló portszámú, stackelhető kapcsolók teljesítményének akár tízszeresét –, így a vállalatnak nem kell kompromisszumot kötnie ezen a téren sem. A ProSAFE M6100 elosztott architektúrája és passzív hátlapja egyúttal a meghibásodás következtében történő leállás kockázatát is megszünteti. 

Sokrétű felhasználás

Teljesítményének, megbízhatóságának és rugalmasságának köszönhetően a ProSAFE M6100 rendkívül változatos felhasználási forgatókönyvekben is egyaránt megállja helyét, kisebb vállalati hálózatok teljesen redundáns kialakítású magjaként éppúgy, mint a középvállalatok nagyobb kiterjedésű környezetének, fiókhálózatának hozzáférési rétegében, vagy akár a biztonsági, közterület-figyelő IP-kamerák nagy installációiban.

Élettartam garancia az árban


A ProSAFE M6100 konfigurációját a vállalatok változó üzleti igényeikhez illeszthetik, így költséges beruházás nélkül indulhatnak, és biztosak lehetnek abban, hogy hosszú távú hálózati megoldást kaptak, melynek értékállóságát a NETGEAR élettartam-garanciája is növeli. Az élettartam garancia a következő munkanapon történő kiszállást és az online technikai támogatást is magába foglalja, szintén külön költség nélkül.

Mindezt a gyártó még azzal is megtoldotta, hogy ProSAFE M6100 Starter Kit néven egy kezdő konfigurációt is kínál, melynek kerete egy blade-et tartalmaz, 40 darab 1 gigabites és 4 darab 10 gigabites porttal, így a kisvállalatok is költséghatékony módon láthatnak hozzá a szolgáltatások tekintetében kompromisszumok nélküli hálózatuk kiépítéséhez.
 

Kulcsszavak: switch hálózat NetGear

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05