A Dell Red Hat Linux 7 operációs rendszert szállít

, 2000. október 4. 21:33
A Dell a Red Hat Linux 7. verziójával is tudja szállítani Dell PowerEdge szervereit és Dell Precision munkaállomásait. Az Optiplex asztali és Latitude notebook számítógépek bizonyos konfigurációi is kaphatók az új operációs rendszerrel.
A Dell és a Red Hat a "One Source Alliance" keretében szoros együttműködésben fejlesztette ki a Red Hat Linux 7. verzióját, hogy az egyszerűen legyen telepíthető és gond nélkül fusson a Dell szerver és kliens termékein. A két vállalat tavaly júniusban jelentette be, hogy a "One Source Alliance" keretében közösen kívánja meggyorsítani a Linux operációs rendszer elterjedését és támogatni az internetes infrastruktúrájuk kiépítésén fáradozó vállalatokat. Elődjéhez képest a Red Hat Linux 7 könnyebben és jobban telepíthető és konfigurálható, bővíthetőbb és menedzselhetőbb, és fokozottan védi a webes kommunikáció biztonságát. A Red Hat Linux 7 hálózati biztonsági szolgáltatásai is fejlettebbek.

Az új Linux verzió nagyon stabilan fut a Dell hardvereken és javított telepítési szolgáltatásokkal rendelkezik. Mindezek alapján a Linux könnyebben integrálható a vállalatok informatikai infrastruktúrájába. A Red Hat Linux 7 szoftveropciói testre szabhatóbb asztali környezetet és alapértelmezésben is nagyobb védettséget biztosítanak az asztali gépek felhasználóinak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50