Válogasson a sikerfilmek között - okostévén, mobilon, táblagépen

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 18. 14:24

A Nagymestertől az Életrevalókig – izgalmas kínálattal ünnepli harmadik születésnapját a legnagyobb hazai online tartalomszolgáltató.

Kezdetben mobilos szolgáltatásként indult, mára megjelenítő eszköztől független platformmá fejlődött a Teletéka. Egyetlen regisztrációval jelenleg öt eszközön – bármilyen okostévén, okostelefonon, táblagépen, számítógépen – kínál szórakozást, információt a felhasználónak. Természetesen platformfüggetlen, hiszen a programot böngészőben lehet futtatni.

Kínálatában megtalálható az összes MTVA által forgalmazott film, köztük olyan sikeres produkciók, mint a Nagymester, a Boldogság sosem jár egyedül, vagy az Életrevalók. Az ínyencek művészfilmek között válogathatnak, megnézhetik a japán A fiam családja című filmet, a különleges dokumentumfilmek kedvelői felfedezhetik Az utam az iskolába című alkotást, amely kilenc nyelven, argentin, arab, afrikai, indiai gyerekek sorsán át mutatja a világot.

 



Hosszasan lehet böngészni a könnyű szórakozástól az igényes tartalmakig a kínálatot. Akár 1960-ig visszamenően elérhető a magyar televízió sok játékfilmje, a sorozatkedvelők ingyenesen nézhetik a 2010 után készült tévésorozatokat. Ma reggeltől a születésnap alkalmából látható a sikeres Egynyári kaland, s október végétől felkerül a Szomszédok 331 része. Streaming médiaként elérhető az előfizetőknek az M3 műsora is. Kényelmes szolgáltatás az Én TV-m, a felhasználó által készített-válogatott saját csatorna, s rendelkezésre állnak a folyamatosan bővülő tematikus (jelenleg mozi, könnyűzenei, nóta) csatornák is.

Néhány hónapon belül tízezer óra fölé emelik a választékot, mondta el Máté Attila, az MTVA tartalomkereskedelmi vezetője. A közmédia archívumaiban található több millió órányi mozgókép és hanganyag bőséges utánpótlást jelent a legnagyobb magyar nyelvű, egyedi lekéréseket lehetővé tevő online szolgáltatásnak.

Forrás: hirado.hu

Kulcsszavak: onlineszolg videó

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05