Mio Base Map előre telepített térkép nélkül

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 22. 15:42

A Mio legújabb Base Map sorozata előre telepített térképek nélkül kerül forgalomba, így kizárólag a valóban hasznos útvonalak letöltésére kell áldoznunk. Egyebek mellett arra is van lehetőség, hogy csak bérelhetjük a kívánt térképet!

A mio bemutatta Bas Map szériáját, melynek sajátossága az előre telepített térképek hiányában áll. Egy GPS, melynek legfőbb előnye, hogy nem jár hozzá térkép. A Mio legújabb készülékeivel ugyanis úgy juthatunk a gyári szoftverhez és megannyi extrához egyszerre, hogy a felesleges térképek nem terhelik pénztárcánkat. Ráadásul, ha összesen egy ország vagy város útvonalai jelentik a számunkra szükséges mértéket, igen kedvező üzletet köthetünk.

 

Térképbérlés Európában

 

Az előre telepített térképek hiánya nem azt jelenti, hogy az utólagos feltöltés őrült összegekbe kerül majd. A kedvező ár mellett élettartamig szóló térképfrissítés is jár minden egyes megvásárolt térkép mellé, ami folyamatos új útvonalakat és extra kilométereket, valamint a hasznos helyek és érdekes pontok (POI) bővülését hozza minden alkalommal. Akinek viszont csak időszakosan van szüksége egy adott ország úthálózatára, a Mio oldalán 3 napostól az egész hónapos bérlési lehetőségig többféle megoldást is talál. Az innovatív megoldás felhasználóbarát módon biztosít hozzáférést 44 európai ország térképéhez, és pénztárcabarát módon jelöli ki az utat a GPS-ek számára a megújulás felé.

 

A térképen kívül minden benne van

 

A készülék mindenben megfelel a kor elvárásainak. 5 hüvelykes nagyméretű érintőképernyője és nagysebességű, 800MHz-es MStar processzora ellenére pehelykönnyű gépezet, mely vékony kialakítása miatt kevés hellyel is beéri. Az úton töltött időt sávkövető rendszerrel és IQ Routes technológiával teszi könnyebbé, a városi közlekedésben pedig parkolási asszisztenssel segíti a sofőrt. LearnMe Pro funkciója pedig a jövőt vetíti előre, az intelligens rendszer ugyanis képes a rögzített adatokból megtanulni vezetési szokásainkat, így a későbbiekben ehhez illő útvonalakra tesz javaslatot.

 

A Mio újgenerációs Base Map készülékei 2015 szeptemberétől kaphatók itthon, már 21 900 forinttól.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09