Ismét Szabad Szoftver Konferencia Budapesten

forrás: Prím Online, 2015. október 4. 13:12

Az FSF.hu Alapítvány 2015. október 17-én (szombaton) ismét megrendezi a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítást, melynek helyszíne az Óbudai Egyetem lesz.

A konferencián több értékes ajándék is gazdára talál majd. Érdemes időben érkezni, hiszen a megnyitó rögtön sorsolással kezdődik: két szerencsés nyertes a közönségből együtt ebédelhet a konferencia előadóival. A végére pedig néhány kisebb meglepetés mellett egy igazán értékes ajándékot tartogatnak a szervezők, hiszen valaki egy OpenWRT operációs rendszerrel telepített TP‑Link Archer C7 AC1750 kétsávos gigabites vezeték nélküli routerrel térhet majd haza. Ahhoz, hogy részt vehessen a sorsoláson, csak annyit kell tennie, hogy a konferencia végén leadja az előadói értékelését, a többi már csak a szerencsén múlik.

Természetesen nem csak az ajándékok miatt érdemes ellátogatni a konferenciára. Az egész napos programot kínáló rendezvényen három szekcióban hallgathatnak szakmai előadásokat. A sokéves hagyománynak megfelelően idén is egy szakmai zsűri válogatta ki a legjobb témával pályázó előadókat. Erdei Csaba, Kadlecsik József és Varga Csaba a program összeállításában arra törekedtek, hogy bemutatásra kerüljenek a legújabb technológiai megoldások a szabad szoftverek világában. A szervezők külön hangsúlyt fektetnek arra, hogy megszólítsák azokat a cégvezetőket, CTO és IT-managereket is, akik vállalati környezetben most váltanak szabad szoftverekre, vagy bővítik a jelenlegi rendszerüket.

Az előadásokkal párhuzamosan az egyetem aulájában szabad szoftveres civil szervezetek és a konferenciát támogató cégek kiállítói asztalainál tovább folytatódhat a beszélgetés és a tapasztalatcsere.

A rendezvény ingyenes, de egy rövid regisztráció szükséges a rendezvény honlapján: http://konf.fsf.hu/

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05