A DIGI Sport 3 csatornával erősíti sportkínálatát az Invitel

forrás: Prím Online, 2015. november 19. 15:31

Már a DIGI Sport 3 adó is elérhető novembertől az Invitel egyre szélesebb csatornaválasztékában. Az új adóval együtt már 23 sportcsatorna közül választhatnak a sportkedvelők.

Az Invitelnél novembertől a már eddig is elérhető DIGI Sport 1 és DIGI Sport 2 mellett november 2-ától új csatornaként bekerült a kínálatba a sokak által várt DIGI Sport 3 is. Ami az Invitel IPTV és digitális kábel TV Családi csomagjában is elérhető, számos élő sporteseményt közvetítő új csatorna műsorstruktúráját illeti, az ügyfelek a wimbledoni tenisztornán, az ATP és WTA tenisztornákon és az úszó világkupákon kívül az UEFA Európa-liga, valamint az angol, olasz és francia labdarúgó-bajnokság vagy éppen a MotoGP és a Formula-E sorozat futamait is nyomon követhetik élőben.

 


Az Invitel legfrissebb, saját ügyfélkörében végzett televíziózási szokásokat vizsgáló kutatásából  többek között az derült ki, hogy korosztálytól függetlenül a legnépszerűbb televíziós sporttartalmak a labdarúgás, az autó-, illetve motorversenyek, valamint a kézilabda. E felmérés eredményei is közrejátszottak abban, hogy a vállalat tovább erősítette eddig is gazdag sportkínálatát: a 23-ra bővült sportcsatorna palettával az Invitel pillanatnyilag az egyik legszélesebb választékot nyújtja a piacon. Januártól pedig terveik szerint még több sportcsatornával bővül a portfólió.

Kulcsszavak: DIGI Sport sport TV Invitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05