X-Tel 7500-as strapamobil a kalandokat kedvelőknek

forrás: Prím Online, 2016. január 19. 15:57

A kihívásokat, szabadtéri tevékenységeket kedvelőknek nem egyszerű megtalálni a megfelelő okostelefont. A legtöbb készülék egyszerűen nem bírja az éles helyzeteket. Az X-Systems, a kültéri és ipari telefonok és táblagépek szakértője azonban megoldást kínál a közelmúltban megjelent X-Tel 7500-as modelljével.

Funcionális, stílusos és megfizethető

 

Vannak olyan emberek, akik masszív életmódot folytatnak, akár munkájuk miatt, akár szabadidejükben. Nekik olyan okostelefonra van szükségük, amely egy kicsit eltér a megszokottól. A szakértők egyetértenek abban, hogy a „normál” okostelefonokat nem arra tervezték, hogy a szabadban is helyt álljanak. Szerencsére megjelent a piacon egy nagyon praktikus, stílusos és megfizethető megoldás a az X-Tel 7500-as modell személyében.

 

Az X-Systems új mobiltelefonja, melyet kifejezetten a kalandokat, kihívást kedvelőknek terveztek, mindhárom előnnyel felruházva érkezik. A modellt úgy alakították ki, hogy szembeszálljon a szabadtéri kihívásokkal.


A vállalat szóvivője elmondta, nagyon izgatottak, hogy bemutathatják X-Tel 7500-as modelljüket, és kíváncsian várják, mit hoz majd a felhasználóknak. Elmondása szerint hisznek abban, hogy a csinos eszközök nagyszerűek, habár lehetne az embereknek egy olyan okostelefonjuk is, amely egyszerre rendelkezik ergonomikus külsővel, és úgy tervezték, hogy ellenálljon minden külső támadásnak.

 

A kérdés csupán az, hogy milyen okostelefont választanál: egyet, amely egy leejtés után összetörik vagy egy olyan modellt, amelynél nem kell aggódni, hogy bármi baja esik, mint például az X-Tel 7500-as modell esetében?

 

A vállalat szerint az X-Tel 750 erőteljes funkciókkal vértezték fel: Hydro IPS HD technológiájú kijelzővel érkezik, amely lenyűgöző látványt nyújt, melynek védelméről a Gorilla Glass 2 gondoskodik. A mobilt továbbá a piacon kapható legerősebb mobilprocesszorral látták el, az ARM Cortex-A7-es dolgozik benne. A készülék fedélzetén a legfrissebb Nucleus Android verzió teljesít szolgálatot.

 

A 3G képes mobil továbbá GPS, MMS, Wifi, Bluetooth, giroszkóp, e-iránytű és dual SIM támogatással érkezik, valamint 8 megapixeles kamerával látta el a gyártó.


 

Az egyszerre innovatív és rendkívüli mobil a legmagasabb minőségű anyagokból és komponensekből tevődik össze, melyeket a gyártó egy ellenálló, Terra IP68/IPX8-as tanúsítvánnyal ellátott házba épített: ez a katonai előírásoknak is megfelel.

 

Szárazföldön és víz alatt is

 

Miért választott az X-Systems az IP68/IPX8-as védelmet? Képzeljük csak el, hogy ha a tengerben vagy egy tóban szeretnénk fürdeni, és magunkkal szeretnénk vinni a telefonunkat is, hogy néhány lenyűgöző víz alatti fényképet készíthessünk. A tanúsítványnak köszönhetően akár 2 méter mélyre is lemerülhetünk a mobillal, és akár 60 percen keresztül is bírja a strapát. És ami még ennél is jobb, hogy a telefon nem csupán vízálló, hanem a sós víznek is ellenáll, valamint az olaj, sár és szappan sem jelent számára kihívást.

A gyártó elmondása szerint az eddigi felhasználói visszajelzések nagyon pozitívak. A mobil a hannoveri CeBIT-en debütált, ahol Németország legnagyobb telekommunikációs szolgáltatójának termékmenedzsere így nyilatkozott a mobilról: „Az X-Tel okostelefon minden okos ipari vállalatnak és vállalkozónak jó indok lesz arra, hogy az alkalmazottainak ne adjon többé iPhone-t vagy Galaxy modellt.”

 

A mobilról bővebb információ a gyártó weboldalán található.

 

Frissítés: a gyártó elárulta, mennyibe is kerül a strapamobil, és hol rendelhető meg. A készülék 399 eurót kóstál, és az alábbi oldalon rendelhető meg közvetlenül a gyártótól. 

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre rekord mennyiségű 287 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 88 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a társadalmi szerepvállalás keretében készült online felület az ,,Amiről a sírok mesélnek - Avar temető Babarcon” lett, melyet a Pazirik Informatikai Kft. készített.

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

Az LG Electronics (LG) több mint 200 díjat és elismerést kapott az idei CES-en a háztartási elektronika, a szórakoztató elektronika, valamint a B2B megoldások terén bemutatott számos innovációjáért és technológiai újításáért.

2024. január 29. 16:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05