Vivolink kábelek az EET-től

forrás: Prím Online, 2016. január 27. 14:09

Az EET Europarts egy új márkát vezet be VivoLink néven, amely a professzionális kábelek széles skáláját nyújtja beleértve a HDMI, DisplayPort, DVI, VGA, Mini Jack, RCA, USB és RS232, hangszóró kábeleket (Raw), valamint az adaptereket. Az új márkát a cég Amszterdamban, az ISE-n (2016 február 9-12) fogja bemutatni. 

"Gyakran azt halljuk ügyfeleink tapasztalataiból, hogy még a drága és közismert A-minőségű kábelek is, amelyeknek magas szintű és tartós minőségűnek kéne lenni, sajnos rendkívül változó és gyenge minőségűek," állította Jesper Aarestrup, Értékesítési Vezető, VivoLink, EET Group. "Ez többek között abból adódik, hogy sok viszonteladó átvált az egyik gyártóról a másikra, és ezért az összetevők és elemek minősége változó a szállítástól függően."
 
A rossz minőségű kábelek miatt sok felesleges és időigényes termék és telepítés szervizelés válik szükségessé, amelynek oka nem a termék meghibásodása vagy az üzembe helyezési probléma, hanem csak egy gyenge kapcsolattal és rossz borítással rendelkező kábel használata.
 
 
A Vivolink termékek úgy lettek kifejlesztve és tervezve, hogy a Professzionális AV felhasználóknak a megbízhatóság és a jó minőség iránti igényeinek és szükségleteinek megfeleljenek és hogy berendezéseik magas szintű teljesítményt nyújtsanak.
 
Jelenleg a VivoLink választékához a következő termékek tartoznak: HDMI, DisplayPort, DVI, VGA, Mini Jack, RCA, USB és RS232, hangszóró kábelek (Raw), valamint adapterek. Később a VivoLink új termékkategóriákat fog bevezetni hasonlóan magas színvonalú Pro-AV minőséggel, mint például: outlet paneleket, fali csatlakozókat, vezérlő dobozokat, fehértáblákat és aktív hangszórókat.
 
Minden VivoLink termék úgy lett kifejlesztve, hogy megbízható és tartós kiváló minőségű termék legyen az AV szakemberek számára.
 
Kulcsszavak: kábel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05